Filtre
Relevans
Søg i resultater
Nulstil
Shop by
Nulstil
 • (2)
 • (5)
Mærke
Nulstil
 • (1)
 • (5)
 • (4)
 • (4)
 • (4)
 • (7)
 • (1)
 • (4)
 • (4)
Pris
Nulstil
349
349
6598
6598
kr. 349kr. 6598
Viser 34 ud af 34 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 34 ud af 34 produkter
1

Bliv babyklar med et puslebord

Hos BabySam finder du alt det nødvendige til at blive babyklar, inden guldklumpen ankommer. Det vil sige alle de ting, der er med til at skabe de perfekte rammer for både dig og dit barn. Puslebordet er en essentiel del af livet med en baby og vil blive brugt til bleskift og generel pleje hver eneste dag, indtil barnet er gammelt nok til at undvære bleen. Derfor bør du først og fremmest overveje, hvor puslebordet skal stå. Skal babyen sove på sit eget værelse, kan det være en fordel at placere bordet der. Er der derimod god plads på badeværelset, så er det også en god mulighed.

 

Det gælder om at se lidt ind i fremtiden og overveje, hvad der giver mest mening ift. husets indretning og familiens behov. Når først puslebordet er på plads – hvad enten det er på babyens eget værelse, badeværelset eller et andet sted – så er det tid til at overveje alle de små detaljer.

 

Et puslebord er naturligvis ikke meget værd uden en god puslehynde, så din baby ligger komfortabelt og sikkert på bordet. Du kan med fordel anskaffe en ekstra puslehynde i tilfælde af, at den første bliver for beskidt til brug, og der ikke er tid til at gøre den ren. Derudover må bordet meget gerne indeholde diverse pusletilbehør som eksempelvis stofbleer og klude, et hoved/hale-vandfad, creme og håndsprit. Så er du med sikkerhed klar til at byde din nyfødte baby velkommen i sit nye hjem. Tag også puslebordet med på farten i en praktisk pusletaske, hvor der er plads til de nødvendige ting som bleer, vådservietter og eventuelt et ekstra sæt babyalarmer, hvis det er tid til en lur.

 

Vælg det rette puslebord

Med en baby i huset kommer man ikke udenom at anskaffe sig et puslebord. Som sagt er det en god idé at overveje, hvor bordet skal stå, så man ved, hvad man skal kigge efter. Her hos BabySam tilbyder vi et stort udvalg af forskellige varianter, så du kan finde den model, der kan passe ind hos jer. Du finder både traditionelle pusleborde og kommoder, vægophængte pusleborde, transportable pusleborde og alverdens opbevaringsmuligheder.

 

Med en traditionel puslekommode eller -skab får du masser af opbevaringsplads, hvor du både kan have bleer og tøj til den lille. Sådan et møbel kræver dog en del mere plads, end eksempelvis et væghængt puslebord gør. Et væghængt puslebord kan være en fordel, hvis du har begrænset med plads og gerne vil udnytte det mest optimalt. Ønsker du et vægophængt puslebord, kan du med fordel overveje, hvilke vægge i værelset der kan fungere til det. Væggen skal kunne holde en vis vægt for at være sikker, så undersøg gerne den ønskede vægs materiale, før du bestemmer dig endeligt.

 

Har du allerede en god kommode, kan du vælge at købe en puslebakke, som kan placeres på ethvert egnet område og skabe et trygt og rart puslemiljø for dit barn – hertil anbefaler vi dog at sikre, at du har et godt antal rummelige skuffer og skabe i eller i nærheden af kommoden. De skal nok blive fyldt godt op med både udstyr og ekstraudstyr.

 

Hvis du allerede er i besiddelse af en god kommode med masser af plads, så er en vægophængt puslereol også et stærkt økonomisk valg – udover at være pladsbesparende. Det har nemlig alle funktionerne, som et almindeligt puslebord har; det eneste, det mangler, er større skuffer og skabe til udstyr.

 

Er du stadig i tvivl om, hvilket værelse puslebordet skal stå i? Så anbefaler vi at vælge en model, der nemt kan flyttes – altså en let og mindre fyldig model. For gulvenes og stabilitetens skyld kan vi også klart anbefale filtpuder til bordets ben.

 

Bliv inspireret hos BabySam

Er du allerede i gang med at indrette børneværelset? BabySam har det, du skal bruge til indretningen, som eksempelvis hyggelige lamper og sjove legegulve. Hos BabySam har vi førende mærker som Flexa og Stokke, som begge producerer moderne pusleborde i klassisk, skandinavisk design. Det norske firma Stokke udvikler deres produkter ud fra den filosofi, at de skal være i barnets bedste interesse og med henblik på at styrke båndet mellem forælder og barn. Når det kommer til design, er funktionalitet, ergonomi og komfort de vigtigste nøgleord, fordi de hos Stokke ved, hvor vigtig den nære kontakt i interaktionen mellem forælder og barn er. Det danske Flexa har også kvaliteten i højsædet, men fokuserer samtidig på at skabe et trygt og stimulerende miljø, der kan tilpasses, som barnet vokser. På den måde får du et møbel, som nemt kan bruges på børneværelset, når barnet bliver ældre og smider bleen. Det er netop sådanne tankegange, vi vægter højt hos BabySam, og derfor finder du naturligvis de gode kvalitetsprodukter fra blandt andet Stokke i sortimentet.

 

I vores sortiment forsøger vi tilmed at tilbyde en række forskellige muligheder til forskellige design-stile. Du behøver derfor ikke gå på kompromis med æstetikken i babyværelset, blot fordi du skal tilføje et puslebord.