Filtre
Relevans
Søg i resultater
Nulstil
Shop by
Nulstil
  • (2)
  • (6)
Mærke
Nulstil
  • (1)
  • (7)
  • (4)
  • (4)
  • (2)
  • (10)
  • (2)
  • (4)
Pris
Nulstil
339
339
6199
6199
kr. 339kr. 6199
Viser 34 ud af 34 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 34 ud af 34 produkter
1

Bliv babyklar med et puslebord

Hos BabySam finder du alt det, man skal bruge for at blive babyklar, inden guldklumpen ankommer. Det vil sige alle de ting, der er med til at skabe rammerne om det perfekte baby-liv for både dig og dit barn. Puslebordet er en essentiel del af livet med en baby og vil blive brugt til bleskift og generel pleje hver dag, indtil barnet er gammel nok til at undvære bleen. Derfor er det først og fremmest en god idé at overveje – hvor skal puslebordet stå? Skal babyen sove på sit eget værelse, kan det være en fordel at placere det der. Men er der god plads på badeværelset, kan det også være en god idé at sætte det her. Det gælder om at se lidt frem i tiden og overveje, hvad der giver mest mening i forhold til husets indretning og familiens behov. Når først puslebordet er på plads, hvad end det er på babyens eget værelse, badeværelset eller et andet sted, er det tid til at overveje alle de små detaljer.

 

Et puslebord er naturligvis ikke meget værd uden en god pulsehynde, så din baby ligger komfortabelt og sikkert på bordet. Derudover må bordet også indeholde diverse pusletilbehør som eksempelvis stofbleer og klude, et hoved/hale vandfad, creme og håndsprit. Så er du med sikkerhed klar til at tage imod den nyfødte baby i det eget hjem. Tag puslebordet med på farten i en praktisk pusletaske, hvor der plads til de nødvendige ting som bleer, vådservietter og eventuelt et ekstra sæt babyalarmer, hvis det er tid til en lur.

 

Vælg det rette puslebord

Med en baby i huset kommer man ikke udenom at anskaffe sig et puslebord. Som sagt er det en god idé at overveje, hvor bordet skal stå, så man ved, hvad man skal kigge efter. Her hos BabySam tilbyder vi et stort udvalg af forskellige varianter, så du kan finde den model, der kan passe ind hos jer. Du finder både traditionelle pusleborde og kommoder, vægophængte pusleborde, transportable pusleborde og alverdens opbevaringsmuligheder. Med en traditionel puslekommode eller -skab får du masser af opbevaringsplads, hvor du både kan have bleer og tøj til den lille. Sådan et møbel kræver dog en del mere plads end eksempelvis et væghængt puslebord gør. Et væghængt puslebord kan være en fordel, hvis du har begrænset med plads og gerne vil udnytte det mest optimalt. Har du allerede en god kommode, kan du vælge at købe en puslebakke, som kan placeres på ethvert egnet område og skabe et trygt og rart puslemiljø for dit barn.

 

Masser af inspiration

Er du allerede i gang med at indrette børneværelset? BabySam har det, du skal bruge til indretningen som eksempelvis hyggelige lamper og sjove legegulve. Hos BabySam har vi førerende mærker som Flexa og Stokke, som begge producerer moderne pusleborde i klassisk, skandinavisk design. Det norske firma Stokke udvikler deres produkter ud fra den filosofi, at de skal være i barnets bedste interesse og med henblik på at styrke båndet mellem forældre og børn. Når det kommer til design, er funktionalitet, ergonomi og komfort de vigtigste nøgleord, fordi de hos Stokke ved, hvor vigtig interaktionen mellem forældre og barn er. Det danske Flexa har også kvaliteten i højsædet, men fokuserer samtidig på at skabe et trygt og stimulerende miljø, som kan tilpasses som barnet vokser. På den måde får du et møbel, som nemt kan bruges på børneværelset, når barnet bliver ældre og smider bleen. Det er netop sådanne tankegange vi vægter høj hos BabySam, og derfor finder du naturligvis de gode kvalitetsprodukter fra bland andet Stokke i sortimentet.