Shop SALE! Spar op til 50%
Philips Avent Natural MotionNy Natural Motion

brystpumpe fra Philips Avent


Gå ind i en ny æra med en perfekt balance mellem sugning og brystvortestimulering inspireret af den naturlige måde, som babyer drikker på. Den elektriske Philips AVENT brystpumpe lader mælken flyde optimalt og tilpasser sig blidt til størrelsen og formen af din brystvorteInspireret af baby. Godt for mor.

Vigtige produktfunktioner

Natural Motion brystpumpe


Natural Motion-teknologi
Vores mest avancerede teknologi kombinerer sugning og stimulering af brystvorten for en hurtigere tilstrømning*. Udmalk mere mælk på kortere tid* med en silikonepude, der  stimulerer og udmalker mælk ligesom en baby. Den kan nemt justeres fra stimuleringstilstand til udmalkningstilstand.

Natural Motion brystpumpe


Passer til alle bryststørrelser
Fordi vi alle har forskellige former og størrelser, bøjer silikonepuden sig og tilpasser sig blidt til din brystvorte. Den passer til 99,98 % af alle brystvortestørrelser**. Føl dig afslappet under udmalkning takket være et design, der giver dig mulighed for at sidde oprejst i stedet for at læne dig forover.

Natural Motion brystpumpe


Personligt tilpasset oplevelse
Finjuster hver session efter dine behov med 8 stimulerings- og 16 udmalkningsniveauer, der giver en personligt tilpasset oplevelse.
Brystpumpen husker automatisk dine seneste indstillinger, så alt, hvad du skal gøre, er at sætte dig ned og trykke på start.

Natural Motion brystpumpe


Moderne, bærbar og praktisk
Udmalk når som helst og hvor som helst takket være vores støjsvage motor med et slankt design. Vores genopladelige batteri leveres med en mikro-USB-adapter og holder op til 3 sessioner på en enkelt fuld opladning.

Natural Motion brystpumpe


Få dele, let at samle og rengøre
Vores lukkede udmalkningssystem betyder, at mælken holdes uden for slangen, så der er mindre at rengøre. Færre dele gør det også nemt at sætte dem sammen igen.

Natural Motion brystpumpe


Inkluderer Philips Natural sutteflaske
Vores Natural sutteflaske gør madning med flaske mere naturlig for dig og dit barn. Flaskesutten har et nyskabende brystformet
design, så barnet får naturligt fat ligesom ved brystet, hvilket gør det nemt for dit barn at kombinere madning med bryst og flaske.