Relevans
Shop by
Nulstil
 • (7)
 • (13)
Materiale
Nulstil
 • (10)
 • (11)
Farve
Nulstil
 • (4)
 • (2)
 • (3)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (2)
Pris
Nulstil
34.95
179.95
Viser 21 ud af 21 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 21 ud af 21 produkter
1

Godt at vide og hagesmække

Hvornår skal man bruge hagesmæk?

Når din baby begynder at få mad i 6-måneders-alderen, kan du begynde at give dem en hagesmæk på. Her kan du nøjes med en simpel stof-hagesmæk, da I kun arbejder med grød. Når din baby selv begynder at bruge fingrene til at spise grøntsager, brød og andet, kan du investere i en full body-hagesmæk og/eller en silikonehagesmæk med “tagrende”, som kan gribe den tabte mad.

Hvilken hagesmæk er bedst?

Der findes mange brands på markedet, der sælger gode hagesmækker — hvoraf BabyBjörn er en af de mest populære, når det kommer til silikoneudgaven. Også Bibs, Liewood, Done by Deer og Konges Sløjd laver forskellige typer hagesmækker, som både er pæne, nemme at vaske og holder godt.

Pippi-hagesmække

Så snart din baby bliver stor nok til at begynde at spise fast føde, så gælder det om at erhverve sig en god portion hagesmække. For de første par år er det sjældent, at måltiderne kommer til at forløbe pænt og kontrolleret, og for at skåne barnets tøj, er det en god ide med nogle Pippi-hagesmække til at tage det værste svineri. Det er generelt svært at holde en baby ren særlig længe ad gangen, og med hagesmække kan dit barn få lov til at undersøge maden uden at svine alting til samtidig. Find dem derfor fra Pippi lige her.

 

Pippi-hagesmække i alle regnbuens farver

Hos BabySam er vi glade for at kunne præsentere nogle skønne produkter fra Pippi, hvoriblandt du finder et stort udvalg af hagesmække. Her er flere forskellige modeller i alle regnbuens farver lige fra blå og grøn til rosa, orange og lilla. Ud over de mange ensfarvede hagesmække, kan du også glæde dig over mønstrede modeller samt nogen med en sød kat eller kanin. Du kan også vælge en af de populære slags med statements som fx ”Fars Stjerne” eller ”Mors lille prinsesse”. Med Pippi-hagesmække er mulighederne nærmest uendelige, og ofte finder du dem i pakker med 3 stk. Ligesom det gør sig gældende med stofbleer, så kan man ikke få for mange hagesmække. De bliver nemlig lynhurtigt beskidte og er derfor konstant i rutefart imellem vaskemaskinen og skabet. Jo flere du har, desto længere kan du vente med at vaske hver gang, og med en god stak i skabet skal du ikke være bange for at løbe tør midt i den hektiske hverdag.

Har du overvejet at købe et forklæde med ærmer, der afskærmer barnet helt, eller måske bare en hagesmæk med en lomme til at gribe maden, så kan du klikke her og se hagesmække fra alle vores forskellige brands.

 

BabySam har alt til spisetid

Så snart dit barn bliver stor nok til at sidde og spise selv, så kræver det ikke kun en god stak hagesmække, så får du også brug for service i form af tallerkener, kopper og børnebestik. Alt sammen kan du naturligvis finde her hos os, hvor en perlerække af gode brands tilbyder et stort udvalg af produkter. Når du har fundet de Pippi-hagesmække, du bare er nødt til at eje til dit barn, så kan du via få klik bestille det hjem og modtage det i løbet af kun 1-2 hverdage.