Shop SALE! Spar op til 50%
Relevans
4 produkter
Lagerstatus
Nulstil
 • (4)
Materiale
Nulstil
 • (4)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
49,95
99,95
Viser 4 ud af 4 produkter
Vis alle
Relevans
 • Gurli Gris Skål
  Gurli Gris
  Gurli Gris Skål
  49,95 DKK
  Online
  3 butikker
 • Gurli Gris Rumdelt Tallerken
  Gurli Gris
  Gurli Gris Rumdelt Tallerken
  99,95 DKK
  Online
  2 butikker
 • Gurli Gris Tallerken, Familie
  Gurli Gris
  Gurli Gris Tallerken, Familie
  59,95 DKK
  Online
  1 butik
 • Gurli Gris Kop Med Tud
  Gurli Gris
  Gurli Gris Kop Med Tud
  89,95 DKK
  Online
  1 butik
Side 1 ud af 1 | 4 ud af 4 produkter
1

Gurli Gris-service

Holdbar service gælder derfor også, når det kommer til Gurli Gris-service, og du finder derfor et flot udvalg af netop dette lige her. Gurli Gris kender du sikkert fra den verdenskendte tv-serie, hvor hovedpersonen er en gris med menneskelige egenskaber. I små afsnit af 5 minutter får man et indblik i Gurli Gris’ verden, hvor dagene går med at hygge sig med venner og familie, samt lære at fløjte, køre på cykel og meget andet. Når Gurli møder modstand eller forhindringer på sin vej, så formår hun altid at løse dem hurtigt og smertefrit, så hun kan komme videre med dagens gøremål. Gurli Gris er med sit gode humør og sit milde sind meget vellidt, og derfor er hun altid omgivet af alle sine bedste venner.

 

Gurli Gris-service på middagsbordet

Hvis dit barn er vild med Gurli Gris, så er der næsten ingen tvivl om, at du er nødt til at smide noget Gurli Gris-service på middagsbordet. Mon ikke junior så finder det lidt mere interessant at skulle sætte sig til bords? Hos BabySam finder du service i form af både kopper, tallerkener, bestik og skåle, der alt sammen er pyntet med portrætter af den populære gris, hendes venner, familie og interesser. Du kan fx vælge en smart rumdelt tallerken, der gør det nemt at adskille grønsager fra kartofler og kød, eller du kan købe nogle fine tallerkener med en høj kant, der gør det nemt at få maden op på bestikket.

Med Gurli Gris-produkter er mulighederne mange, for service er blot en af mange ting, du kan finde hos BabySam. Vi tilbyder nemlig også både bamser, figurer og biler med Gurli Gris, så kast dig over hele udvalget i dag, og overrask dit barn.

 

Få lynhurtig levering hos BabySam

Når der handles online, så foretrækker de fleste, at de ikke skal vente særlig længe på at modtage varerne. Heldigvis tilbyder vi hos BabySam levering i løbet af kun 1-2 hverdage, og køber du for over 499,- så får du ovenikøbet fri fragt til en pakkeshop i nærheden af dig. Vil du gerne se lidt nærmere på vores varer i virkeligheden, inden du beslutter dig, så er du også altid velkommen i en af vores mange fysiske butikker. Dem har vi fordelt ud over hele landet, og vi er derfor sikre på, at der også er en i nærheden af dig.