Shop SALE! Spar op til 50%

Værd at vide om sutteflasker

Hvor mange sutteflasker har man brug for?

Antallet af sutteflasker, du har brug for, afhænger af dit behov for at bruge flasker. Hvis du ammer, kan du ofte nøjes med en eller to flasker til nødsituationer, eller til når du er væk fra barnet. Hvis du giver modermælkserstatning, har du brug for flere flasker. 4-6 flasker og dertilhørende suttehoveder er en god tommelfingerregel.

Hvor længe må man bruge en sutteflaske?

Som udgangspunkt kan dit barn bruge flaske indtil det er fyldt 1 år. Herefter skal det helst være nede på 1 flaske i døgnet – ofte er det den flaske, som du putter med. Den sidste natflaske fjernes typisk, når de barn er 13-15 måneder gammelt. Det er dog i sidste ende forældres egen beslutning, og dem, der kender barnet bedst.

Vælg Chicco sutteflasker til din baby

Alle ovenstående værdier er ifølge Chicco med til at sikre et lykkeligt liv fra barndommen af. Dyk derfor ned i udvalget af Chicco sutteflasker her på siden og find dem, du er nødt til at eje til dit barn.

Hos BabySam kan du finde et stort udvalg af gode sutteflasker, og Chicco er ingen undtagelse. Der kan være stor forskel på sutteflasker, men Chicco er til dig, der ønsker høj kvalitet og masser af komfort for dit barn. Chicco sutteflasker er delt op i modeller efter barnets alder, så sutteflasken passer præcis til barnets behov og udviklingsniveau. Måske ejer du allerede en sutteflaske eller to, men er flaskesutten ved at være godt brugt, så er der ingen grund til at skifte hele flasken. Fra Chicco kan du nemlig købe separate flaskesutter. Så vil flasken nærmest føles som ny, og det er desuden også en billigere løsning for dig. 

Uanset hvad du mangler til dit barn, så kan du altid regne med at finde nogle fantastiske produkter i innovative designs, der vil gøre livet med en baby lidt nemmere. Fra Chicco kan du også finde alverdens plejeprodukter som fx termometre, brystpumper, børstesæt og meget andet. Alt sammen ting, som du vil få stor glæde af.

 

Shop hos BabySam i dag

Vi ved alt om, hvor stor en mundfuld det er at have små børn, og derfor ved vi også, at hverdagen kan blive lidt nemmere ved hjælp af de rette produkter. Derfor har vi sørget for at samle alle de bedste af slagsen, og med Chicco produkter til dit barn, bliver du kun sjældent skuffet. Venter du barn for første gang, så er der rigtig mange ting, der skal købes, men har du svært ved at navigere i junglen af babyprodukter og -udstyr, så book en personlig rådgiver hos os. Så får du 1 times gratis og ganske uforpligtende rådgivning, og det kan hjælpe dig med at blive meget klogere på de forskellige brands og produkter. 

Shopper du her på siden i dag, så kan du se frem til hurtig levering i løbet af få hverdage. Hold dig derfor ikke tilbage, men bestil alt det du mangler til dit barn hos BabySam.