Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
3 produkter
Lagerstatus
Nulstil
 • (2)
 • (3)
Mærke
Nulstil
Alder
Nulstil
 • (3)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
68,00
178,00
Viser 3 ud af 3 produkter
Vis alle
Relevans
 • Flaskesutter S - 2-Pak
  Medela
  Flaskesutter S - 2-Pak
  68,00 DKK
  Online
  31 butikker
 • Calma Flaskesut Inklusiv 150ml Flaske
  Medela
  Calma Flaskesut Inklusiv 150ml Flaske
  178,00 DKK
  Online
  32 butikker
 • Flaskesutter M - 2-Pak
  Medela
  Flaskesutter M - 2-Pak
  68,00 DKK
  Online
  29 butikker
Side 1 ud af 1 | 3 ud af 3 produkter
1

Værd at vide om sutteflasker

Hvor mange sutteflasker har man brug for?

Antallet af sutteflasker, du har brug for, afhænger af dit behov for at bruge flasker. Hvis du ammer, kan du ofte nøjes med en eller to flasker til nødsituationer, eller til når du er væk fra barnet. Hvis du giver modermælkserstatning, har du brug for flere flasker. 4-6 flasker og dertilhørende suttehoveder er en god tommelfingerregel.

Hvor længe må man bruge en sutteflaske?

Som udgangspunkt kan dit barn bruge flaske indtil det er fyldt 1 år. Herefter skal det helst være nede på 1 flaske i døgnet – ofte er det den flaske, som du putter med. Den sidste natflaske fjernes typisk, når de barn er 13-15 måneder gammelt. Det er dog i sidste ende forældres egen beslutning, og dem, der kender barnet bedst.

Medela-sutteflasker

Når du har små børn, så kan sutteflasker faktisk bære en god ide ikke kun, når barnet er spæd, men også op i 2-3-års alderen. For selvom du ammer, så kommer der et tidspunkt, hvor barnet begynder at drikke vand, og her er det fantastisk med sutteflasker. Indimellem kan det desuden også være nødvendigt at malke ud, hvis dit barn fx skal passes af bedsteforældrene et par timer og bliver sulten imens. På denne side finder du vores udvalg af Medela-sutteflasker, der er nogle af de bedste på markedet. Dyk ned her på siden og find de Medela-sutteflasker, du står og mangler til dit barn.

 

Flot udvalg af Medela-sutteflasker hos BabySam

Hos BabySam ved vi alt om, hvor vigtigt det er, at du som forælder har mulighed for at tilbyde dit barn de allerbedste produkter. Når det gælder din lille guldklump, så går du sikkert sjældent på kompromis, og det forstår vi godt. Alle Medela-sutteflasker er helt BPA-fri og fås i to størrelser, nemlig 150 ml og 250 ml. De tåler både mikroovn, fryser og maskinvask, og derudover er de lavet i holdbare materialer, der ikke revner eller splintrer, hvis du kommer til at tabe flasken. Indimellem er det en god ide at skifte flaskesutten ud. Du behøver nemlig ikke købe en helt ny flaske, bare fordi flaskesutten er ved at være godt brugt. Skifter du flaskesutten ud, så har du nærmest en helt ny Medela-sutteflaske. Flaskesutterne fra Medela er udviklet således, at de fås med både langsom og middel gennemstrømning alt efter, hvor gammel dit barn er og hvor god han eller hun er til at styre suttemekanismen.

Hvad end du tilbyder dit barn modermælkserstatning eller ej, så er sutteflasker altid en god ide at have klar i skabet, når du har små børn. Kunne du godt tænke dig at malke ud engang imellem, så er det nødvendigt med nogle gode sutteflasker, der opbevarer mælken korrekt og sikrer, at alle de vigtige næringsstoffer forbliver i flasken. Mangler du det rette udstyr til udpumpning, så kan du også finde nogle fantastiske brystpumper fra Medela. De fås både som elektriske og manuelle.

 

Få lynhurtig levering

Når du shopper her på siden, så følger der altid en lang række fordele med i købet. Vi tilbyder altid lynhurtig fragt på kun 1-2 hverdage. Du er selvfølgelig også altid velkommen i en af vores mange fysiske butikker, som du finder jævnt fordelt rundt omkring i hele landet.