Spar 20-30% på flere brands! Shop medlemstilbud her.

Værd at vide om sutteflasker

Hvor mange sutteflasker har man brug for?

Antallet af sutteflasker, du har brug for, afhænger af dit behov for at bruge flasker. Hvis du ammer, kan du ofte nøjes med en eller to flasker til nødsituationer, eller til når du er væk fra barnet. Hvis du giver modermælkserstatning, har du brug for flere flasker. 4-6 flasker og dertilhørende suttehoveder er en god tommelfingerregel.

Hvor længe må man bruge en sutteflaske?

Som udgangspunkt kan dit barn bruge flaske indtil det er fyldt 1 år. Herefter skal det helst være nede på 1 flaske i døgnet – ofte er det den flaske, som du putter med. Den sidste natflaske fjernes typisk, når de barn er 13-15 måneder gammelt. Det er dog i sidste ende forældres egen beslutning, og dem, der kender barnet bedst.

Tommee Tippee sutteflasker

Tommee Tippee har eksisteret i mere end 50 år og er ejet af Mayborn Group. Brandet blev først og fremmest kendt for designet af kopper, der ikke kunne tippe. Disse kopper fik hurtigt masser af anerkendelse, og det satte gang i et væld af andre designs. Tommee Tippee-sutteflasker er i dag foretrukket af tusindvis af børnefamilier på verdensplan, og derfor synes vi selvfølgelig også, du bør tage et nærmere kig på dem lige her.

 

Find smarte sutteflasker fra Tommee Tippee

Tommee Tippee fremstiller sutteflasker til flere forskellige behov. En af de sutteflasker, de er mest kendte for, er deres antikolik-flaske. Denne flaske har vundet flere priser for sine unikke egenskaber. Den er udviklet med en unik innovativ egenskab, der trækker luft væk fra mælken og samtidig forhindrer mælken i at løbe tilbage i røret. Dette resulterer i væsentligt mindre tarmluft og gylp, og dermed mindre besvær for dig og flere smil hos din baby. Flaskerne fås i flere forskellige størrelser, og du kan naturligvis også købe en helt ”almindelig” sutteflaske.

Derudover kan du til Tommee Tippee-sutteflasker også købe separate flaskesutter. Flaskesutterne holder nemlig ikke for evigt, og i stedet for at købe helt nye flasker, så kan du nøjes med blot at skifte selve sutten. Det er både billigere og mere bæredygtigt. Er du glad for produkterne fra Tommee Tippee, så gå ikke glip af hele udvalget fra brandet, der også byder på sutter, brystpumper, termometre mm. Brandet designer kvalitetsprodukter til overkommelige priser, og derfor kan du roligt bestille alt det du mangler lige her.

 

Køb Tommee Tippee sutteflasker hos BabySam

Ønsker du at kunne tilbyde dit barn nogle gode sutteflasker, der er helt fri for BPA og ftalater, så skal du købe dem fra Tommee Tippee her på siden. Designet er enkelt, og det er nemt for dit barn at holde om flaskerne. Hos BabySam forsøger vi altid at gøre det nemt for dig at handle. Det betyder blandt andet, at du altid får dine varer leveret lynhurtigt, og samtidig har mulighed for nemt at ombytte dem, hvis du får bestilt noget forkert hjem. Vil du vide mere om vores fragt- og leveringsbetingelser, så kan du gøre det lige her. Vil du til gengæld gerne slippe for at vente på leveringen, så duk op i en af vores mange fysiske butikker, hvor du kan se vores produkter helt tæt på.