Shop SALE! Spar på alle kategorier her.

Badetøj

Vil du gerne snart have dit barn med i svømmehallen, en tur på stranden eller en ferie sydpå, men er det lige gået op for dig, at du ikke har noget badetøj klar til dit barn, så frygt ej! Hos BabySam kan du lynhurtigt bestille noget badetøj hjem, så I kan være klar til sjov vandplaskeri i løbet af meget få dage. Her finder du altså et stort udvalg af badetøj til dit barn og din baby i mange flotte farver og mønstre, som dit barn helt sikkert vil elske at iklæde sig. Vi har både badedragter og badebukser til din baby, men vi har også svømmebleer og badetrøjer alt efter, hvad du foretrækker til netop dit barn. Der er altså rig mulighed for at blive klar til en strandtur, når du handler her på siden, og vi er stolte af at kunne præsentere så fint et udvalg.

 

Find en badedragt til børn her

Har du besluttet dig for at finde en badedragt til dit barn, så er der masser af muligheder hos BabySam. Her kan du købe en sød badedragt til børn, så din pige kan se bedårende ud, imens hun sidder i sandet og bygger sandslotte. Vi har badedragter til helt små og lidt større børn, og udvalget er stort og varieret, hvad angår både farver, mønstre og designs. Køb en badedragt med et fint skørt, eller hvad med en badedragt med pingviner, blomster eller sømandsstriber? Er dit barn under et år, så tænker du måske, at det endnu ikke er nødvendigt med en badedragt. Men en badedragt er til for mere end blot tildækningen skyld. De små størrelser er meget sarte over for vejrets påvirkning, og der er ingen grund til at udsætte dit barn for solens farlige stråler, hvis du kan lade være. Derfor er en badedragt i høj grad også til for at afskærme dit barns hud. Hvis du har besluttet dig for at købe en badedragt her fra siden, så overvej også, om du skal have en smart solhat, et par badesokker eller et par seje solbriller med i købet.

 

Til stranden eller ved poolen kan det være en fordel at iføre dit barn nogle badesokker. De hjælper dit barn med at stå fast på glatte overflader, og så forhindrer de fusserne i at få skrammer, hvis barnet bevæger sig ud på en sandbund med sten. Uanset hvad, så husk at behandle og vedligeholde dit barns badetøj korrekt. Klor- og saltvand sætter sine spor, og derfor er det vigtigt altid at skylle badedragten i rent vand efter brug. Trænger den til at blive vasket ordentligt, så gør det helst i hånden, for at skåne den mest muligt. Vær desuden altid påpasselig med brugen af solcreme og olie omkring badetøjet. Det kan nemlig skabe nogle grime skjolder, der kan være svære at få af igen. Når du handler her hos os, så leverer vi altid dine varer lynhurtigt på kun 1-3 hverdage.

 

Har du dit barn med ud i en stegende sol, så er det alfa omega med ikke kun solcreme, men også en god UV-dragt, som beskytter dit barn mod de farlige stråler. Børn er ekstra sarte over for solskoldning, så her må du ikke gå på kompromis. Til de helt små størrelser anbefaler vi derfor en komplet dragt med både ben og ærmer, så det kun er meget lidt af arme og ben der bliver udsat for sol. Skal du være på den helt sikre side, så invester i en solhat også. Blandt vores sortiment af badetøj hos BabySam finder du skønne brands som Wheat, Småfolk og Color Kids. Har du spørgsmål til nogle af vores produkter, fragt- eller leveringsbetingelser, så er du mere end velkomment til at kontakte vores kundeservice. Vi ønsker at give dig en god oplevelse, og derfor står vi altid klar med hjælp og rådgivning.