Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Værd at vide om badetøj

Hvilket badetøj vælger man til børn?

Når du skal vælge badetøj til dit barn, er det vigtigt, at du går efter noget med UV-beskyttelse. Tjek desuden også UPF-ratingen for at sikre, at badetøjet er beskyttet tilstrækkeligt for UV stråler. Derudover er det også vigtigt at vælge materialer, der er åndbare, hurtigtørrende og i den rigtige størrelse, så det føles rart at have på for dit barn.

Hvornår skal børn have badetøj på?

Når dit barn er i badeland, svømmehal eller lignende, så er der ofte et krav om, at de har badebleer på og en godkendt blebadebuks. Det gælder typisk for børn indtil de er 2 år. Eller indtil de ikke længere bruger ble. Herfra kan dit barn begynde at have almindeligt badetøj på.

Småfolk badetøj

Er det på tide at få købt noget badetøj til dit barn, så er du kommet til det rette sted. Mange forældre vælger blot at lade barnet bade i en ble, når barnet stadig et spæd, men på et tidspunkt kan det være en god ide at investere i noget godt badetøj – især hvis I skal en tur sydpå. Siden 2004 har det danske mærke Småfolk leveret tøj til børn, og du kan kende brandet på brugen af de mange fine farver og prints. Derudover er æblelogoet repræsenteret på rigtig mange af deres produkter på den ene eller den anden måde.

 

Vælg sødt badetøj fra Småfolk her

Det er de færreste små størrelser, der kan tåle solens stråler, og ideelt set bør små børn slet ikke opholde sig i solen uden en masse beskyttelse. En god måde at beskytte dit barn på, er ved at iklæde ham eller hende Småfolk-badetøj med indbygget UV-beskytter. Alt badetøjet her på siden er altså fremstillet med UPF50+, der beskytter dit barn imod de farlige stråler fra solen. Ønsker du at pakke dit barn helt ind, når I skal en tur sydpå, så vælg fx en heldragt med både ben og ærmer. Så er dit barn godt beskyttet og har stadig masser af bevægelsesfrihed til at lege på stranden og plaske i vandet. Skal I til gengæld blot en tur i svømmehallen, så er der ikke brug for den samme beskyttelse, og hertil kan du vælge en sød badedragt, evt. med skørt, til din pige, eller et par smarte badeshorts til din dreng. Til de helt små størrelser kan det være nok med en blebadebuks, men valget er naturligvis helt op til dig.

Småfolk-badetøj kommer i de sødeste designs samt i friske og børnevenlige farver. Mangler du et par matchede badesko eller en solhat, så kan du også finde det lige her. Når I har været afsted, hvad end det har været en strandtur eller badelandstur, så glem ikke at skylle badetøjet godt igennem efter brug. Både saltvand og klorvand skaber slid, og derfor er det godt at få skyllet det hele af efter brug.

 

Stort udvalg af badetøj hos BabySam

Hos BabySam er vi vilde med Småfolk, og ikke mindst Småfolk-badetøj hitter blandt småbørnsfamilier. Vi håber derfor, at du kan finde det, du søger her på siden, men skulle du alligevel være i tvivl, så kan du kigge forbi vores kategoriside, hvor du finder badetøj fra alle vores brands. Sender du din bestilling afsted i dag, så sørger vi for levering i løbet af få hverdage. Hold dig derfor ikke tilbage, men kast dig over udvalget i dag og find det badetøj, du står og mangler til din guldklump.