Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Værd at vide om hjemmesko

Hvornår skal baby have hjemmesko?

Hjemmesko fås helt ned i størrelse 14, hvilket svarer til en længde på cirka 11 centimeter. Lige så snart dit barn begynder at tage deres første skridt, eller lige har lært at gå, vil det være en god idé at give ham eller hende hjemmesko på, så de får den rette støtte.

Hvordan vælger man hjemmesko til børn/baby?

Hjemmeskoene skal først og fremmest passe til barnets fod. De må ikke klemme, men heller ikke være for løse. En tommelfingerregel er, at der skal være plads til en lillefinger mellem pløs og fodryg. Sålen skal helst være tynd og blød, så barnet kan fornemme gulvet. Det er også vigtigt, at hjemmeskoen har en fast hælkappe, så anklen får støtte.

MOVE by MELTON-hjemmesko

Har du sat jagten ind efter nye hjemmesko til dit barn, så kan du trygt stole på, at MOVE by MELTON-hjemmesko vil leve op til dine forventninger. I Danmark kan vi desværre ikke prale af noget tropisk klima, og størstedelen af året har vi brug for et par hjemmesko for at holde os varme, og det samme gælder dit barn. MOVE by MELTON tager et socialt ansvar ved at have fokus på og ikke mindst forbedre menneskerettighederne i produktionen af deres produkter. Der er nemlig ingen, der skal lide overlast, når der skal fremstilles MOVE by MELTON-hjemmesko. Dyk ned her på siden og find dine favoritter i dag.

 

Find MOVE by MELTON-hjemmesko til drenge og piger

MOVE by MELTON er eksperter i at fremstille fodtøj til børn, og deres hjemmesko vil derfor ikke skuffe dig. Når det kommer til hjemmesko til børn, så er der flere vigtige ting, der gør sig gældende. Eftersom MOVE by MELTON-hjemmesko skal bruges indenfor, så er det vigtigt, at bunden er skridsikker således, at dit barn ikke falder og slår sig. Alle hjemmeskoene her på siden er derfor udstyret med en solid gummisål. Derudover skal de naturligvis være varmeisolerende, dog uden, lukke varmen inde, og her er skind og læder nogle fantastiske materialer. For ikke nok med, at skindet former sig efter barnets fod og sikrer optimal bevægelsesfrihed, så er materialet også utrolig åndbart. MOVE by MELTON-hjemmesko er fremstillet med en smart velcrolukning, der er nem for dit barn at håndtere. De fine modeller her på siden fås i mange forskellige farver, så der både er lidt lyserød eller hvid til pigerne, men også blå, grå eller sort til drengene.

Husk altid at købe hjemmesko til dit barn med et voksetillæg på omkring 1,5 cm. Det resulterer ofte i, at dit barn kan bruge skoene i mere end én sæson og dermed forlænger levetiden på hjemmeskoene væsentligt. Er du nysgerrig på, hvad vi ellers kan tilbyde af hjemmesko til børn, så kan du se alle de forskellige modeller og mærker lige her.

 

Køb her på siden i dag og modtag dine varer i løbet af kun 1-2 hverdage. Vi sidder klar til at behandle din ordre, og vi glæder os til at se, hvilke MOVE by MELTON-hjemmesko du vælger.