Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Godt at vide om sandaler

Hvornår skal børn have sandaler på?

Det er normalt at børn begynder at bruge sandaler omkring foråret eller sommeren, når temperaturen stiger, og der er mindre risiko for regn og kulde. Det er vigtigt at vælge sandaler, der passer til barnets fodstørrelse og er behagelige at have på, da børn stadig er i voksealderen og deres fødder kan ændre sig hurtigt.

Hvor store skal sandaler til børn være?

Ligesom med sko og støvler bør sandaler passe til barnets fodstørrelse for at give den bedste støtte og komfort. Det er vigtigt at måle barnets fod regelmæssigt, da børns fødder kan vokse hurtigt. Når du vælger sandaler, bør der være ca. 1 centimeter plads mellem barnets tå og spidsen af sandalen.

Angulus-sandaler

Når foråret og sommeren nærmer sig, så er der ikke noget bedre end at tage dit barn med ud for at udforske verden. Men så snart temperaturerne nærmer sig de 20 grader, så ved du selv, at det bliver for varmt med et par støvler, og måske endda også sneakers. Derfor skal du selvfølgelig ikke snyde dit barn for glæden ved at hoppe i et par lækre sandaler, der tilbyder masser af luft til de små fusser. Med over 100 års erfaring i at fremstille sko til børn, er der garanti for, at dit barn får det bedste ud af tiden i skoven, på legepladsen og så videre.

 

Glade fødder med Angulus-sandaler

Med sandaler her fra siden kan du være sikker på, at dit barns fødder er glade hver eneste dag, og her er et perfekt grundlag for korrekt udvikling af fødderne. Hos BabySam finder du Angulus-sandaler til både piger og drenge, og alle er lavet i en eksklusiv skindkvalitet, der er svær at slide op for selv de mest aktive børn. Skind er et unikt materiale, der er usandsynligt slidstærkt samtidig med, at det er blødt, behageligt og åndbart, så dit barn ikke får fugtige fødder på de varme dage. De fleste af sandalerne her på siden er med en praktisk velcrolukning, der gør det nemt for dit barn at hoppe i og ud af dem, og du finder sandalerne i et væld af farver til både piger og drenge.

 

Håndlavede sandaler fra Angulus

Vidste du godt, at inden et par Angulus-sandaler er færdiglavet, så passerer de omkring 40 forskellige hænder? Det er en af de ting, der gør Angulus til noget helt særligt, da hver enkelt sko er lavet med stor præcision og perfektion. Når du køber sandaler til dit barn, så husk at tage højde for voksetillæg. Vi anbefaler som regel, at du køber sko med ca. 1,5 cm ekstra plads til, at barnet kan vokse. Det forlænger levetiden på sandalerne, men samtidig må der heller ikke være for meget ekstra plads, da det kan give problemer for dit barn.

 

Få lynhurtig levering hos BabySam

Shopper du nye sandaler til dit barn hos os, så kan du se frem til at modtage dem allerede om 1-2 hverdage. Og skulle du have købt den forkerte størrelse hjem, så bare rolig – du kan returnere skoene i helt op til 365 dage efter købet. Tøv derfor ikke med at gøre dit barns sommergarderobe klar. Bestil lækre Angulus-sandaler hjem her fra siden i dag.