Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.

Godt at vide om sandaler

Hvornår skal børn have sandaler på?

Det er normalt at børn begynder at bruge sandaler omkring foråret eller sommeren, når temperaturen stiger, og der er mindre risiko for regn og kulde. Det er vigtigt at vælge sandaler, der passer til barnets fodstørrelse og er behagelige at have på, da børn stadig er i voksealderen og deres fødder kan ændre sig hurtigt.

Hvor store skal sandaler til børn være?

Ligesom med sko og støvler bør sandaler passe til barnets fodstørrelse for at give den bedste støtte og komfort. Det er vigtigt at måle barnets fod regelmæssigt, da børns fødder kan vokse hurtigt. Når du vælger sandaler, bør der være ca. 1 centimeter plads mellem barnets tå og spidsen af sandalen.

EN FANT-sandaler

Selvom det i Danmark sjældent er mange måneder om året, at vi kan nyde temperaturer over 20 grader og en skyfri himmel, så er vi alligevel vilde med det, når det sker. Og lynhurtigt hopper vi sommertøjet og sandalerne og finder grillen frem, og derfor skal dit barn selvfølgelig også have nogle gode sandaler at rende rundt i. Giv dig derfor god tid til at gå igennem udvalget her på siden og glæd dig til at bestille et par kvalitetssandaler fra EN FANT hjem til dit barn.

 

Find kun det bedste hos BabySam

Der findes et væld af forskellige brands, der tilbyder lækre sandaler til børn, og det kan derfor være svært vælge, hvilke der vil være de bedste til dit barn. Hvad end du er på jagt efter nye sandaler eller en anden type sko til dit barn, så er der nogle vigtige ting, du bør tage højde for. Materialerne skal gerne være både slidstærke og åndbare, men det skal være uden at gå på kompromis af komforten og bevægelsesfriheden. Det skal nemlig være således, at dit barn kan bevæge sig, løbe, kravle og tumle rundt uden at føle ubehag. Alle EN FANT-sandaler er lavet i skind, der netop sikrer, at alle ovenstående ting er overholdt. Den lækre skindkvalitet er nærmest ikke til at slide op, og så bliver den med tiden blød og former sig efter barnets fod. Samtidig er skind et åndbart materiale, der sørger for, at dit barn ikke får fugtige fødder selv på de meget varme sommerdage. Vælg EN FANT-sandaler til både piger og drenge lige her. Vi har dem i både lyserøde, brune, blå og flere andre farver, og der burde derfor helt sikkert være et par sandaler til din guldklump.

 

EN FANT-sandaler og -sommertøj

Er du så småt begyndt at forberede dit barns sommergarderobe, så er sandaler fra EN FANT nok ikke det eneste, du skal have købt. Heldigvis designer brandet også en et væld af tøj i form af både kjoler, bukser, bodystockings mm., og således kan du nemt få et par EN FANT-sandaler til at matche en sød sommerkjole eller -skjorte. Bestil det fra BabySam i dag og modtag dine varer i løbet af kun 1-2 hverdage. Tøv derfor ikke med at klikke alt det hjem, du mangler. Vi sidder klar til at modtage og behandle din ordre.