Relevans
Søg i resultater
Mærke
Nulstil
 • (2)
 • (2)
 • (1)
Pris
Nulstil
49.5
49.5
167.97
167.97
49.50 167.97
Viser 5 ud af 5 produkter
Vis alle
Relevans
 • Tilkøbssider - regnbueforældre
  Specialday
  Tilkøbssider - regnbueforældre
  49.50 DKK
  Før: 99.00 DKK
  Online
  13 butikker
  Spar 50%
 • Kære Zoe Ukhona
  People's Press
  Kære Zoe Ukhona
  124.98 DKK
  Før: 249.95 DKK
  Online
  1 butik
  Spar 50%
 • Barnets Bog & Blød Tvilo Kanin Pige
  Tvilo
  Barnets Bog & Blød Tvilo Kanin Pige
  167.97 DKK
  Før: 279.95 DKK
  Online
  2 butikker
  Spar 40%
 • 40 Ting Du Skal Vide Om Fødsel
  People's Press
  40 Ting Du Skal Vide Om Fødsel
  119.97 DKK
  Før: 199.95 DKK
  Online
  19 butikker
  Spar 40%
 • Tilkøbssider - enestående mor
  Specialday
  Tilkøbssider - enestående mor
  49.50 DKK
  Før: 99.00 DKK
  Online
  12 butikker
  Spar 50%
Side 1 ud af 1 | 5 ud af 5 produkter
1

Bøger om ventetid, barnets første år og milestone kort

På denne side kan du se vores udvalg af bøger til at dokumentere dit barns første leveår. ”Barnets første bog” er en populær ting at give i både barselsgave og dåbsgave, eller til dig selv, hvis du venter barn. Det er en perfekt måde, hvorpå du kan huske de små ting helt ned i detaljerne, såsom hvornår din barn sagde det første år, tog sine første skridt, var til frisør for første gang og så videre. I en travl hverdag er det nemlig nemt at glemme alle disse første gangs-ting, hvornår de præcis skete osv., og dermed vil du med årene være glad for, at du har noteret dem, så du kan tage bogen frem og mindes dem lige, når du har lyst. Derudover er det også sjovt for dit barn, når han eller hun bliver ældre, at kunne se og læse de ting mor og far skrev, for mange år siden.

 

Stort udvalg af babybøger

En bog til at beskrive dit barns første leveår er et must. Og har du ikke allerede fået den i gave, så kan du heldigvis her finde et varieret udvalg af forskellige bøger, der giver dig mulighed for at huske alle de sjove, skøre og søde ting, dit barn gør. Du kan vælge imellem bøger fra Milestone, Specialday og mange flere, hvori du kan indsætte billeder, lave stamtræ, notere særlige begivenheder og meget andet. Du kan se det som en slags scrap book, hvor du kan beskrive dine tanker både inden, under og efter fødslen. Derudover indeholder nogle af bøgerne forslag til aktiviteter og gode råd til at løse både mindre og store udfordringer. Måske overvejer du at købe en bog til din gode veninde, der venter sig. Og uanset hvilken du vælger at give i gave, så vil det uden tvivl skabe glæde for de vordende forældre. De forskellige bøger her på siden fås i søde designs med børnevenlige motiver, og henvender sig til både piger og drenge. Vælg derfor din favorit ud i dag og bestil den hjem her fra siden.

 

Find det, du mangler lige her

Hos BabySam har vi et stort og bredt udvalg af ting og sager, som du ikke kan undvære, når du har fået barn. Ud over søde bøger til at opbevare dine unikke minder i, så har vi også et væld af andre ting, som du vil få stor glæde af. Af praktiske ting har vi alt i vogne, tøj, tekstiler, pusletilbehør mm. Men vi har også alverdens former for legetøj og andre ting, der giver anledning til masser af sjov for både dig og dit barn. Skulle du have spørgsmål til nogle af vores produkter, leverings- eller handelsbetingelser, så er du mere end velkommen til at kontakte vores kundeserviceafdeling. Vi sidder altid klar til at hjælpe dig.