Filtre
Relevans
Søg i resultater
Nulstil
Shop by
Nulstil
  • (7)
  • (1)
Mærke
Nulstil
  • (21)
Pris
Nulstil
1899
1899
12246
12246
kr. 1899kr. 12246
Viser 21 ud af 21 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 21 ud af 21 produkter
1

Praktiske multivogne til når I skal på tur

En multivogn har, som navnet antyder, flere funktioner og kan derfor bruges som både klapvogn, trækvogn og cykeltrailer, og så er der ofte også god plads til opbevaring af pusletaske, indkøbsposer og meget andet. Trækvogne og trailere er især populære da de er praktiske, når du skal på tur med baby og skal have mange ting med.

 

Vælg en multivogn med flere muligheder

På denne side finder du vores udvalg af smarte multivogne, der gør livet med børn lidt lettere. Måske har du allerede en barnevogn, som du plejer at transportere dit barn i. Men på et tidspunkt når dit barn en alder, hvor han eller hun ikke længere kan være i barnevognen, og så vil du sætte pris på en god multivogn. En multivogn er stor og rummelig, og kan bære dit barn i op til mere end 30 kg. Med vores multivogne her på siden får du flere praktiske muligheder for at transportere dit barn og det tilhørende udstyr. Vi har masser af vogne fra især Thule, der er kendte for deres funktionelle og robuste vogne, som ofte kan bruges som både klapvogn og trailer. Mange af vognene kan klappes helt sammen, så du nemt kan putte den bagerst i bilen og tage vognen med på tur. Er du vild med at gå lange ture eller måske endda er glad for at løbe, så kan du med en vogn her fra siden tage dit barn med ud og være aktiv. Vognene kommer med vinduer og solskærm, så dit barn er beskyttet imod regn, blæst og sol, når du er ude og være aktiv.

 

Se vores store udvalg af vogne

Uanset hvilken vogn du er på jagt efter til dit barn, så kan du være sikker på at finde et stort og bredt udvalg her hos BabySam. Vi har nemlig ikke kun multivogne, men også massevis af barnevogne, klapvogne, løbejoggere og tilhørende køreposer og lifte. Alt sammen finder du fra nogle af de mest anerkendte brands, og derfor kan du regne med at få fat i nogle gode kvalitetsprodukter, uanset hvad du bestiller hjem her fra vores webshop. Når du shopper hos os får du altid dine varer sendt afsted kvit og frit til GLS eller PostNord pakkeshop, hvis du handler for mere end 299 kr. Derudover får du dem leveret på kun 1-3 hverdage, med hele 365 dages returret oven i hatten. Det er altså både nemt, billigt og hurtigt at købe ting til dit barn her hos os. Så læn dig tilbage i sofaen og læs mere om den multivogn, du står og mangler.