Filtre
Relevans
Søg i resultater
Nulstil
Mærke
Nulstil
  • (2)
  • (1)
  • (1)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
449.95
449.95
799
799
kr. 449.95kr. 799
Viser 20 ud af 12752 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 355 | 20 ud af 12752 produkter
1
2
3
4

Seler til barnevogn

Hos BabySam finder du derfor vores bud på gode og sikre barnevognsseler, og selvom du måske ikke umiddelbart tror det, så er der faktisk stor forskel på de forskellige seler, og derfor skal du nøje overveje, hvilken der er bedst til dit barn.

 

Gode seler af høj kvalitet

Når det kommer til dit barn, så er kun det bedste godt nok og især, når det kommer til sikkerheden. Som forælder er det nemlig dit ansvar at sørge for, at dit barn har det godt og ikke kommer til skade. Naturligvis kan det ikke undgås, at dit barn får knubs af og til, men der er ingen grund til at risikere noget, når I er på tur med barnevognen eller klapvognen, og derfor er en sele absolut uundværlig. De seler du kan købe her fra siden er alle i god kvalitet samt i et svedtransporterende materiale der gør, at dit barn ikke får det for varmt selv på lune dage, eller bliver fugtig imens han eller hun sover. Selerne er regulerbare, så barnet kan bruge det i takt med, at det vokser. Derudover er de naturligvis designet i bløde materialer og således, at de er behagelige mod kroppen og ikke generer i samlingerne og omkring låsene. Med en god sele kan du samtidig lægge dit barn til at sove i haven uden opsyn velvidende, at han eller hun er spændt forsvarligt fast og dermed ikke risikerer, at der sker ulykker.

 

BabySam har alt i udstyr

Leder du efter andet smart udstyr til barnevognen, så har vi altså en masse gode bud her hos BabySam. Ud over barnevognsseler, så kan du fx også få en smart gå-sele til dit barn. Med en gå-sele skal du ikke være bange for, at miste barnet af syne, hvis I fx er på tur blandt mange mennesker. Så kan barnet frit gå rundt og du kan have ro i sindet, da du via selen hele tiden er forbundet til barnet. Her kan du yderligere se, hvad vi har af smart tilbehør til de forskellige vogne. Det kan fx være du mangler en blød pude, så dit barn kan sidde ekstra komfortabelt. Eller hvad med et ståbræt, hvor storebror eller storesøster kan stå, når han eller hun bliver træt af at gå ved siden af? Mulighederne er rigtig mange og køber du i dag, så leverer vi dine varer på kun 1-3 hverdage, og samtidig får du fragten helt kvit og frit med levering til GLS eller PostNord pakkeshop, hvis du køber for mere end 299 kr.