Relevans
Søg i resultater
Nulstil
Shop by
Nulstil
 • (3)
 • (3)
Mærke
Nulstil
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Pris
Nulstil
499
499
899
899
kr. 499.00kr. 899.00
Viser 3 ud af 3 produkter
Vis alle
Relevans
 • Thule Polstret Babysele Til Chariot
  Thule
  Thule Polstret Babysele Til Chariot
  899.00 DKK
  Online
  4 butikker
 • Barnevognssele, Sort
  Odder
  Barnevognssele, Sort
  499.00 DKK
  Online
  27 butikker
 • Lux selen, sort åndbar
  BabyDan
  Lux selen, sort åndbar
  499.00 DKK
  Online
  26 butikker
Side 1 ud af 1 | 3 ud af 3 produkter
1

Seler til barnevogn

Hos BabySam finder du derfor vores bud på gode og sikre barnevognsseler, og selvom du måske ikke umiddelbart tror det, så er der faktisk stor forskel på de forskellige seler, og derfor skal du nøje overveje, hvilken der er bedst til dit barn.

 

Gode seler af høj kvalitet

Når det kommer til dit barn, så er kun det bedste godt nok og især, når det kommer til sikkerheden. Som forælder er det nemlig dit ansvar at sørge for, at dit barn har det godt og ikke kommer til skade. Naturligvis kan det ikke undgås, at dit barn får knubs af og til, men der er ingen grund til at risikere noget, når I er på tur med barnevognen eller klapvognen, og derfor er en sele absolut uundværlig. De seler du kan købe her fra siden er alle i god kvalitet samt i et svedtransporterende materiale der gør, at dit barn ikke får det for varmt selv på lune dage, eller bliver fugtig imens han eller hun sover. Selerne er regulerbare, så barnet kan bruge det i takt med, at det vokser. Derudover er de naturligvis designet i bløde materialer og således, at de er behagelige mod kroppen og ikke generer i samlingerne og omkring låsene. Med en god sele kan du samtidig lægge dit barn til at sove i haven uden opsyn velvidende, at han eller hun er spændt forsvarligt fast og dermed ikke risikerer, at der sker ulykker.

 

Find en barnevognssele fra gode brands

Her på siden finder du naturligvis kun sikkerhedsgodkendte barnevognsseler til børn. Det er vigtigt for os, at du som forælder kan have ro i maven, når du placerer dit barn i barnevognen. Du skal være tryg ved at lade dit barn sove uden opsyn i fx haven, og det opnår du ved at investere i en god barnevognssele. Så kan du nemlig være sikker på, at dit barn ikke smutter nogle steder, eller falder ud og kommer til skade. Vi har seler, der passer til børn helt op til 3 års-alderen. Så selvom dit barn vågner fra sin middagslur og sætter sig op i vognen, så kan du være helt rolig. Køb en barnevognssele fra Odder, Thule eller BabyDan og sikr dig ikke kun masser af sikkerhed for dit barn, men også god komfort via seler, der hverken generer eller skaber ubehag. Alle seler er nemlig designet således, at diverse stropper og låse ikke er i vejen for, at dit barn kan sove trygt og behageligt. Glem ikke, at vi ud over seler også har et væld af andet tilbehør til barnevognen. Find blandt andet også solskærme, ståbræt og meget andet.

 

BabySam har alt i udstyr

Leder du efter andet smart udstyr til barnevognen, så har vi altså en masse gode bud her hos BabySam. Ud over barnevognsseler, så kan du fx også få en smart gå-sele til dit barn. Med en gå-sele skal du ikke være bange for, at miste barnet af syne, hvis I fx er på tur blandt mange mennesker. Så kan barnet frit gå rundt og du kan have ro i sindet, da du via selen hele tiden er forbundet til barnet. Her kan du yderligere se, hvad vi har af smart tilbehør til de forskellige vogne. Det kan fx være du mangler en blød pude, så dit barn kan sidde ekstra komfortabelt. Eller hvad med et ståbræt, hvor storebror eller storesøster kan stå, når han eller hun bliver træt af at gå ved siden af? Mulighederne er rigtig mange og køber du i dag, så leverer vi dine varer på kun 1-2 hverdage.