Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.

Værd at vide om barnevogne

Hvilken barnevogn skal jeg vælge?

Overvej først og fremmest, hvad dit behov er. Hvis du ønsker en barnevogn, som dit barn kan bruge i mange år, så bør du gå efter en barnevogn med et langt liggemål. De længste er 92-98 centimeter. Udover liggemålet kan du overveje: Er barnevognen nem at pakke sammen? Skal den have drejbare forhjul eller fire faste hjul? Vil du have en kombivogn eller barnevogn?

Hvornår skal jeg købe barnevogn?

Det er individuelt, hvornår man som forældre ønsker at købe en barnevogn. Nogle vil helst have den købt i meget god tid. Andre køber den først, når de er tæt på den forventede fødselsdato. Men generelt anbefales det, at du køber barnevognen et par måneder før termin. På den måde kan du nå at teste og samle barnevognen.

Forskellige typer af barnevogne

Står du og skal vælge barnevogn? Valget afhænger både dine og dit barns behov og ønsker – og her er der naturligvis ikke to familier, der er ens. Derfor skal barnevognene heller ikke været det. Hos BabySam har vi i vores sortiment alle de førende mærker i forskellige modeller, typer og prisklasser, så der er med garanti også en barnevogn, der passer til dig og dit barn. Foruden klassiske barnevogne tæller udvalget blandt andet også klapvogne, babyjoggere og kombivogne, som alle kan opfylde vidt forskellige behov. Tag et kig i det store sortiment, og find den vogn, der har det, du søger.

 

Hos BabySam finder du kendte brands som Odder, Emmaljunga, Stokke og Cybex, der alle er førende inden for barnevogne. Fælles for dem alle er nøgleord som sikkerhed, kvalitet, komfort og design. Man kan undre sig over, hvorfor et punkt som design optræder, når man taler om barnevogne, men ofte så er design tæt forbundet med funktion og får derfor en afgørende betydning for barnevognens helhed. Barnevognen er i sin generelle forstand en kasse på fire hjul, men begynder man at gå i detaljer, adskiller de sig markant fra hinanden – og her er funktionaliteten igen i fokus. Hver barnevogn har sine forcer, fordele og smarte features, så det handler om at finde ud af, hvad du har brug for, når jagten på en barnevogn går ind. Skal barnevognen primært køre i byen, så kan det være en fordel med forhjul, der er drejelige, så den er nem at manøvrere rundt med. Hvis barnevognen derimod skal køre mest i kuperet terræn som stier og skovvej, så kan punkterfri hjul være gode. Hvis du allerede nu ved, at barnevognen ofte skal fragtes i bilen og dermed klappes sammen, kan du gå efter en model, der er nem at klappe sammen, som fylder mindst muligt i bilen. Langt de fleste barnevognsmodeller er med aftageligt og vaskbart inderfor, praktiske lommer og rum samt en rummelig varekurv i bunden af vognen.

 

Det er klart, at vigtigere end noget andet er sikkerheden, når det kommer til vores børn. Derfor går vi hos BabySam op i, at de produkter vi anbefaler til dig som forbruger, som minimum overholder alle de love og standarder, der er lavet, så vi beskytter børnene bedst muligt. Derfor kan du handle hos BabySam med ro i maven og være sikker på, at du ikke bare gør et godt køb – men det helt rigtige køb. Det er blandt andet de strenge kvalitets- og sikkerhedsstandarder, der holder barnevognsproducenterne skarpe, så de hele tiden er med først i feltet. Det kendte mærke Odder, som produceres i Danmark, holder godt fast i deres lange erfaring med udvikling af barnevognen gennem næsten 100 år, men forsøger alligevel dagligt at forene tradition og innovation. Den sidste del er især vigtig, da der konstant er fokus hvordan barnevognene smart, nemt og ikke mindst sikkert kan transportere børnene. Når man snakker om sikkerhed og tryghed, så er der også et andet behov, der er vigtigt at holde sig for øje – nemlig barnets. Barnevognen er som nævnt barnets base, hvor det trygt og roligt kan sove i løbet af dagen, og derfor er indersiden af vognen også værd at overveje. Sørg for at barnevognskassen har det rette liggemål, så den passer til dit barn, og barnevognen generelt er udstyret med god madras, insektnet og eventuelt solsejl til de varme dage. Til de kolde og våde måneder er det godt at have en ekstra varm og isolerende dyne eller kørepose samt et godt regnslag, så du er sikker på at dit barn holder sig varm. Du finder alt hvad du skal bruge i tilbehør til barnevognen for at gøre den klar til alle sæsonerne her hos BabySam.

 

Vælg den rette barnevogn

Er du på jagt efter en stor barnevogn, hvor dit barn kan være i helt op til 3 års-alderen, eller leder du mere efter en lille model, som let kan pakkes sammen og intet fylder i bagagerummet på bilen, så kan du finde det, du søger her hos os. Vi har både store og kraftige barnevogne, hvor du ikke kun har plads til dit barn, men også har plads til fyldte indkøbsposer, pusletasker og meget andet. Fra de forskellige brands finder du mange varierede designs, og farverne varierer lige fra at være helt klassisk sort til at være lysegrå, mørkeblå og grøn med masser af fine detaljer. Fælles for dem alle er dog barnevogne i god kvalitet og holdbare designs, som du trygt kan trille ud i verden med en sovende baby i.