Relevans
Shop by
Nulstil
  • (60)
  • (2)
  • (350)
  • (424)
  • (91)
Pris
Nulstil
30,00
2.099,00
Viser 36 ud af 60 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 2 | 36 ud af 60 produkter
1
2

Godt at vide om tilbehør til vogne

Hvornår må man bruge siddepude i en barnevogn?

Du kan begynde at bruge en siddepude i en barnevogn, når dit barn er omkring 6 måneder gammelt og har lært at sidde stabilt uden støtte. Du kan finde flere forskellige puder, som støtter dit barn, så de kan sidde op i barnevognen, for eksempel fra Done by Deer, Najell og Vanilla Copenhagen.

Hvad skal man bruge i en barnevogn?

Hvis du skal købe en barnevogn, er det også ofte essentielt at tilkøbe et regnslag og et myggenet. Derudover kan du overveje tilbehør som en kopholder, en barnevognspude, barnevognshandsker og en babyrocker, hvis dit barn har brug for bevægelse til for at sove.

Tilbehør til vogne

Der findes et væld af praktisk tilbehør til din barnevogn eller klapvogn, der kan være med til at gøre trilleturen meget nemmere og sjovere for både dig og dit barn. Når du er på tur med dit barn, så er det vigtigt, at du har adgang til det helt rette tilbehør og udstyr, så det bliver en god oplevelse hver gang, og så du ikke pludselig står og mangler noget. Vil du gerne sikre dig, at barnevognen holder sig pæn i lang tid, så kan du med fordel købe nogle rengøringsmidler, som du kan have med i barnevognen og hurtigt hive frem, når der sker et uheld. Vores rengøringsprodukter her på siden er naturligvis økologiske og dermed fri for sundhedsskadelige kemikalier.

 

Vil du gerne sørge for, at dit barn ligger og sidder godt i vognen, så kan du også finde et stort udvalg af både madrasser, puder og tæpper, der støtter dit barn og holder ham eller hende varm uanset vejret. Yderligere finder du også regnslag, kopholdere, paraplyer, ståbræt til søskende og mange andre ting. Er det ikke kun nyt udstyr du leder efter, men også en helt ny vogn, så finder du naturligvis også det her hos os. Vi har et flot udvalg af både barnevogne, klapvogne og kombivogne.