Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
10 produkter
Shop by
Nulstil
 • (4)
Lagerstatus
Nulstil
 • (6)
 • (10)
Mærke
Nulstil
Certificering
Nulstil
 • (2)
 • (1)
 • (1)
Pris
Nulstil
84,50
899,00
Viser 10 ud af 10 produkter
Vis alle
Relevans
 • SleepCarrier Vandtæt Madrasbeskytter - Mercury Grey
  Najell
  SleepCarrier Vandtæt Madrasbeskytter - Mercury Grey
  299,00 DKK
  Online
  9 butikker
 • Madras - 30x77 recycable
  Odder
  Madras - 30x77 recycable
  699,00 DKK
  Online
  32 butikker
 • SleepCarrier Waterproof Bedding - Linen Beige
  Najell
  SleepCarrier Waterproof Bedding - Linen Beige
  299,00 DKK
  Online
  5 butikker
 • Madras - 36x96 recycable
  Odder
  Madras - 36x96 recycable
  899,00 DKK
  Online
  30 butikker
 • Helsemadras til barnevogn - 36x96
  BeKids
  Helsemadras til barnevogn - 36x96
  539,00 DKK
  Online
  32 butikker
 • SleepCarrier Waterproof Bedding - Daisy White
  Najell
  SleepCarrier Waterproof Bedding - Daisy White
  299,00 DKK
  Online
  24 butikker
 • Madras inkl. topmadras - 30x75
  Varen udgår
  Kun i butik
  Dream-Safe
  Madras inkl. topmadras - 30x75
  364,50 DKK
  Før: 729,00 DKK
  8 butikker
  Spar 50%
 • Lagen - 36x96
  Kun i butik
  Dream-Safe
  Lagen - 36x96
  84,50 DKK
  Før: 169,00 DKK
  6 butikker
  Spar 50%
 • Lagen - 30x75
  Kun i butik
  Dream-Safe
  Lagen - 30x75
  84,50 DKK
  Før: 169,00 DKK
  16 butikker
  Spar 50%
 • Duo liftmadras 34x79 cm
  Odder
  Duo liftmadras 34x79 cm
  274,50 DKK
  Online
  7 butikker
  Skarp pris
Side 1 ud af 1 | 10 ud af 10 produkter
1

Godt at vide om madras til barnevognen

Hvilken madras skal man vælge til barnevogn?

Madrassen skal selvfølgelig passe til størrelsen på barnevognen. Derudover skal den være behagelig at ligge på. Madrassen skal være forholdsvist fast og flad, da dette er med til at sikre, at din baby ligger i en ergonomisk korrekt position. Derudover bør madrassen være lavet af åndbart materiale, da dette hjælper med at forhindre overophedning og sveden hos din baby.

Hvor tyk skal en barnevognsmadras være?

En barnevognsmadras bør være omkring 4-5 centimeter tyk. Det er vigtigt, at madrassen ikke er for tyk, da det kan gøre det svært for din baby at ligge ergonomisk korrekt i barnevognen. En madras, der er for tynd, er dog heller ikke behagelig for dit barn at ligge på. Så vælg en madras på 4-5 centimeter for bedste komfort.

Vælg den rette madras til dit barn

Køb en barnevognsmadras blandt vores udvalg her på siden. Men inden du klikker en hjem, så undersøg lige de forskellige muligheder først. Der er nemlig nogle gode tommelfingerregler du bør overholde, for at sikre de bedste vilkår for dit barn. Først og fremmest er det vigtigt, at barnets rygsøjle er helt lige, når han eller hun sover på siden. Derudover kan du tjekke om der er støtte nok ved at se, om du kan presse en hånd ind under lænden, når barnet ligger på ryggen – det skal du nemlig helst ikke kunne. Vælg en madras af skum eller latex, da disse materialer egner sig bedst til børn under 50 kg. Latex er desuden svedtransporterende, hvilket altid er en god egenskab. Har dit barn eller andre i familien allergi, kan du med stor fordel vælge en allergivenlig madras eller en såkaldt helsemadras. Her på siden kan du desuden også finde topmadrasser og lagner til barnevognen, og mangler du andet udstyr, så kan du se et væld af muligheder lige her.

 

Find en god barnevognsmadras her

Hos BabySam synes vi, at alle børn fortjener det bedste. Det er både, hvad angår tøj og sko, legetøj samt diverse vogne og tilbehør hertil. Her kan du finde en barnevognsmadras fra forskellige brands som fx Odder, BeKids og Dream-Safe. Barnevognsmadrasserne fås i forskellige prisklasser, så du kan vælge den, der passer bedst til dit budget. Leder du efter en madras til din barnevogn, som tilbyder ekstra meget komfort, så vælg en madras fra Dream-Safe, hvor både sikkerhed, ergonomi, åndbarhed og struktur er helt i top. Så er der garanti for en god, varm og tør middagslur for dit barn.

 

Skal det være bedre endnu, så findes der faktisk også topmadrasser til barnevognsmadrassen. Fordelen ved at bruge en topmadras er endnu mere komfort for dit barn, men det har faktisk også en betydning for hygiejnen. Det er væsentlig nemmere at gøre topmadrassen ren, frem for at skulle gøre hele madrassen ren hver gang. Topmadrasserne kan nemlig nemt vaskes ved 60 grader. Derudover vil en topmadras også beskytte madrassen nedenunder, og dermed kan madrassen holde sig pæn og ren i længere tid ad gangen. Glem ikke at få nogle gode lagener med til din barnevognsmadras. Sørg gerne for at have 2-3 stykker liggende, så du kan skifte lagenet uden at være nødsaget til at vaske hver eneste gang. Vi har lagener i neutrale farver som hvid og grå, men du finder dem også i lyserød eller blå. Vælg en madras til din barnevogn her fra siden og sørg for optimale vilkår for dit barn, når han eller hun skal sove middagslur.

 

Madras til barnevogn hos BabySam

Her hos os finder du madrasser, lagner og alt andet du står og mangler til dit barn. Vi har nemlig et stort og bredt udvalg af ting og udstyr i alle dets afskygninger. Madrasser til barnevognen finder du primært fra My Baby Dream og Odder, der begge tilbyder høj kvalitet og lækkert design. Vi håber naturligvis du vælger at købe dit babyudstyr hjem her fra siden og derfor har vi valgt at tilbyde en lang række services. Det betyder blandt andet, at du får 365 dages returret på alle dine købte varer. Yderligere har du altid mulighed for at booke en personlig rådgiver til en af vores fysiske butikker, som vil gøre dig klogere på, hvilke produkter du skal vælge.