Medlemstilbud! Spar 25% på badetøj, håndklæder & vandleg.

Find fødselsdagstog i forskellige afskygninger

Et fødselsdagstog pynter på ethvert fødselsdagsbord. De findes i et hav af forskellige designs fra mærker som Kids By Friis og Bloomingville. Vi har blandt andet fødselsdagstog, hvor du kan sætte et stearinlys formet som et tal i toget. Vi har også fødselsdagstog med inspiration fra H.C. Andersens eventyr, ligesom at du også kan finde et tog med en garde-figur og mange andre små søde figurer. 

 

I sortimentet kan du også finde forskellige dyrefigurer med tilhørende bogstav, som kan sættes på dit tog med en lille krog. På den måde kan du sammensætte toget præcis som du vil, og for eksempel sammensætte bogstaverne, så der står ‘tillykke’, ‘hurra’ eller dit barns navn. 

 

Gør fødselsdagen ekstra speciel med et fødselsdagstog

Et fødselsdagstog gør en børnefødselsdag ekstra speciel og tilføjer et strejf af magi og sjov. Toget kan være en skøn tradition, som er med til at skabe glæde og forventning år efter år. Med et personligt præg kan toget også fortælle en unik historie om barnets liv, og så kan det endda også gå i arv, og dermed bringe dit barns glæde videre til de næste generationer.

 

Giv et fødselsdagstog i barsels- eller dåbsgave

Et fødselsdagstog er oplagt som en personlig gave, der kan gives ved mange forskellige lejligheder. Det er for eksempel en populær gave at give i barselsgave til den nybagte familie, der ønsker at skabe mindeværdige traditioner for deres lille ny. Det kan også være den ideelle dåbsgave, fordi toget vil følge barnet gennem opvæksten og skabe glæde år efter år. Og med muligheden for at tilpasse toget med bogstaver og figurer, kan du give en gave, der er helt unik og personlig. 

 

Køb alt til børn og babyer hos BabySam

Gør den næste børnefødselsdag uforglemmelig med et personligt fødselsdagstog. Og Husk, at hos BabySam har vi alt, hvad du behøver til børn og babyer. Lige fra legetøj og tøj til barnevogne og pusleborde. Vi kan levere langt det meste, du har brug for, hvis du har små børn. 


Hvis du har spørgsmål, eller har du brug for hjælp til at finde det rette fødselsdagstog, så sidder vores venlige og dygtige kundeservice klar til at hjælpe dig. Kontakt os her.