Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
38 produkter
Shop by
Nulstil
  • (11)
  • (5)
Lagerstatus
Nulstil
  • (28)
  • (7)
Pris
Nulstil
149,98
5.995,00
Viser 36 ud af 38 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 2 | 36 ud af 38 produkter
1
2

Godt at vide om valg af møbler til børn

Hvornår kan baby bruge aktivitetsbord?

Babyer kan normalt begynde at bruge et aktivitetsbord, når de er omkring 6 måneder gamle og er i stand til at sidde op uden støtte. Det er vigtigt at huske på, at babyer er forskellige, og at nogle babyer kan være klar til at bruge et aktivitetsbord tidligere eller senere end andre.

Hvordan vælger jeg møbler til mit barn?

Vælg møbler, der passer til dit barns størrelse. Højden på et bord eller en stol skal passe til dit barns højde, og en seng skal være stor nok til at give dit barn plads om natten. Tænk også på funktionalitet. Hvis du for har brug for opbevaringsplads, kan du overveje at købe en kommode eller en reol med hylder.

Stort og flot udvalg hos BabySam

Til det helt lille barn som først lige har lært at sidde, så kan du med fordel investere i en trip trap stol med ekstra støtte. Mange foretrækker denne stol, da den både er flot, men også utrolig praktisk, da stolen kan skubbes helt ind til bordet og ikke kan vippe bagover. Derudover er det en stol, som dit barn kan få glæde af i rigtig mange år, da baby-støtten kan fjernes og derefter kan stolen bruges helt almindelig. Selv de lidt større børn synes den er rar at sidde i, da der også er en god fodstøtte.

 

Se også nærmere på vores populære børnemøbelsæt fra Hoppekids, eller overvej et separat bord eller separate stole i en valgfri farve. Disse møbler er hyppigt brugt på børneværelserne, da de har en god størrelse, er robuste og samtidig meget børnevenlige at se på, blandt andet pga. farverne. Uanset om du bedst kan lide en børnestol i rød, lilla eller sort, så er det altid en god ide med møbler i børnestørrelse i hjemmet. Rent ergonomisk er det bedre for dem at sidde ved møbler, der er lavet efter deres størrelse, men det giver dem også bedre mulighed for at lege, tegne, male og så videre.

 

Køb i vores online udvalg

Hos BabySam kan du altid være sikker på at finde kvalitetsvarer fra populære brands. Ud over børnestole og –borde har vi også masser af baby- og børnetøj, bæreseler, senge og meget andet. Gå blot på udkig i vores webshop og udforsk vores store univers af flot, smart og praktisk udstyr til dit barn. Du vil opdage mange forskellige ting som du pludselig ikke kan undvære. Køb i dag og modtag dine nye varer i løbet af få hverdage. Du kan også vælge at handle i en af vores mange fysiske butikker. Vi har garanteret en butik i nærheden af dig.