Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
39 produkter
Shop by
Nulstil
  • (6)
  • (16)
Lagerstatus
Nulstil
  • (27)
  • (4)
Mærke
Nulstil
Certificering
Nulstil
  • (5)
  • (1)
  • (29)
  • (4)
Pris
Nulstil
859,00
5.467,95
Viser 36 ud af 39 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 2 | 36 ud af 39 produkter
1
2

Værd at vide om juniorsenge

Hvornår går man over til juniorseng?

Man kan typisk gå over til en juniorseng, når barnet er omkring 2-3 år gammelt. Det afhænger dog af barnets størrelse og udvikling, da nogle børn kan have behov for at blive i en tremmeseng i længere tid. Det er vigtigt at sikre sig, at juniorsengen har de rette mål og er stabil og sikker for barnet at sove i.

Hvilken juniorseng skal man vælge?

Først og fremmest er det vigtigt at sikre sig, at sengen er stabil og sikker for barnet at sove i. Sengen bør være lav, så barnet nemt kan komme ind og ud af den, og der bør være en beskyttelsesliste eller lignende langs kanten, så barnet ikke falder ud af sengen om natten. Overvej også faktorer som pris, design og kvalitet.

Fra tremmeseng til juniorseng

Når den store dag kommer, og dit barn skal flytte ud af tremmesengen og over i en juniorseng for de store børn, har BabySam løsningen. Selvom tremmesengen er blevet for lille, er der mange børn, som stadig synes, det er rart at sove i en seng med samme tryghedsfornemmelse. Derfor er juniorsenge en optimal overgang mellem en babyseng og en voksenseng i fuld længde. En juniorseng fås typisk i størrelserne 70x160 cm hvis ikke, det er en seng, der kan trækkes ud og vokse med barnet. Overgangen fra en babyseng til en juniorseng er derfor knap så drastisk for barnet.

 

Er dit barn allerede klar til at springe mellemtrinet over? Nogle af sengene her hos BabySam fås også i en størrelse op til 200 cm, som er længden på en almindelig voksenseng. En seng er ikke bare en seng uanset, hvor klichéagtigt det lyder. En god seng er derimod en vigtig investering i dit barns trivsel. Alle børn har brug for en god nattesøvn, der udhviler dem, så de er klar til at modtage dagens udfordringer og eventyr. Med den helt rigtige seng kan du sikre dit barn en god start på dagen samt en tryg og rolig afslutning om aftenen.

 

Hos BabySam fører vi anerkendte mærker som SEBRA og Hoppekids, som med garanti vil kunne sørge for, at dit barn får en god nattesøvn. Den kendte Sebra Seng Baby & Junior, fra brandet af samme navn, er et klassisk eksempel på en seng, der kan følge dit barn i overgangen fra baby til barn. Denne seng kan trækkes ud i takt med at barnet vokser i længden, og bunden kan udskiftes med en type, der kan klare mere vægt. Sengen er samtidig giftfri, antibakteriel og malet med miljøvenlig maling, der sikrer dit barns sundhed samt renere indeklima.

 

Det er klart, en seng er ikke meget værd uden en madras. Hos BabySam finder du derfor et stort udvalg af madrasser til juniorsenge, da de i langt de fleste tilfælde sælges separat. Udvalget rummer madrasser til enhver smag og pris, så der er noget for dig at vælge imellem. Ønsker du et skånsomt kvalitetsprodukt med fokus på bæredygtighed og den nyeste skumteknologi – en såkaldt Helsemadras? Eller er du blot på udkig efter en ny rullemadras til den allerede eksisterende seng? Find lige det, du mangler hos BabySam.

 

Foruden madrassen er der selvfølgelig tilbehør som juniordyner, lagner og betræk samt sengeheste, der kan være med til at sikre den gode nattesøvn for dit barn. Her på siden finder du et stort udvalg af kvalitetsdyner og -puder i dun, uld og lette sommerdyner, som sørger for, at dit barn altid er veltempereret på trods af det kolde eller varme vejr. En sengehest kan være en god sikkerhed for barnet, der har tendens til at sove uroligt eller ligefrem stå ud af sengen om natten.

 

Køb dit barns nye juniorseng hos BabySam

Er dit barn altså vokset ud af sin babyseng, så er det på tide at investere i en juniorseng, hvor der kan være plads til dit barn de næste mange år. De fleste børn sitrer nærmest af stolthed over at skulle begynde at sove i en større seng, og du kan derfor allerede nu glæde dig til at se begejstringen i dit barns øjne. Vores juniorsenge fås både som forlængelser af den klassiske tremmeseng, som almindelige lave senge nede ved jorden og som en slags køjesenge, hvor der er plads til at bygge hule eller placere et skrivebord under. Derudover finder du også smarte juniorsenge, der er formet og designet efter dit barns yndlingskarakter. Det kan fx være Spiderman, Lynet McQueen, Minnie Mouse eller noget helt andet. Og det er ikke svært at forestille sig, hvor meget dit barn pludselig glæder sig til at komme i seng, når det er på denne måde. Læg mærke til, at mange af vores juniorsenge er bestillingsvarer, så hvis du planlægger at købe en ny juniorseng til en fødselsdag eller anden form for mærkedag, så bestil den i god tid.

 

Glem ikke at få en god madras med til den nye juniorseng. Madrassen er altafgørende for, at dit barn kan sove blødt og behageligt hver nat, og hos BabySam har vi et stort udvalg af forskellige madrasser til børn. Når du shopper her hos os, så får du altid en masse fordele med i købet. Er du fx i tvivl om, hvilken juniorseng, der vil være det rette valg til dit barn, så kan du booke en personlig rådgiver til en af vores butikker. Her kan du blive meget klogere de forskellige senge helt uden, at det koster ekstra.