Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
2 produkter
Lagerstatus
Nulstil
  • (1)
Mærke
Nulstil
Pris
Nulstil
249,00
399,00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Godt at vide om madrasser

Hvilken madras skal man vælge til baby?

Når man skal vælge en madras til baby, er det vigtigt at tænke på sikkerhed og komfort. Derudover skal du selvfølgelig også tænke på målene, så madrassen passer til den seng, lift, barnevogn eller lignende, den skal bruges til. Tænk desuden over materialerne, som madrassen er lavet af. En standard babymadras måler 60 x 120 centimeter.

Hvilken madras skal børn sove på?

Når børn skal sove, er det vigtigt at vælge en madras, der passer til deres alder, størrelse og søvnbehov. Tænk over følgende faktorer: Størrelse, fasthed, materiale og certificering. Vælg derfor en madras, der passer til barnets seng og størrelse og som støtter dit barns rygsøjle og krop. Vælg desuden en madras i åndbare materialer og som ikke indeholder farlige kemikalier.

Madras til baby

En babymadras bliver ofte slidt lidt hurtigere end ellers, da børn har tendens til at være urolige om natten og dermed tumler meget rundt. Køb derfor en god madras, der kan holde i lang tid. Det er altid en god ide først at teste madrassen for at se, om den passer til dit barn. Barnets rygrad skal gerne være helt lige, når han eller hun ligger på siden. Derudover må hverken hæle eller bagdel synke ned i madrassen. Se vores mange gode bud på madrasser her hos BabySam. Her finder du brands som Aerosleep og My Baby Dream, der begge leverer madrasser af høj kvalitet til forskellige formål. Glem desuden ikke at få et lækkert lagen med til madrassen, så dit barn kan ligge blødt og komfortabelt. Køb i dag og modtag dine varer i løbet af 1-2 hverdage.