Shop SALE! Spar op til 50%
Relevans
16 produkter
Shop by
Nulstil
 • (1)
 • (7)
Lagerstatus
Nulstil
 • (12)
 • (13)
Certificering
Nulstil
 • (2)
Pris
Nulstil
194,35
2.999,00
Viser 16 ud af 16 produkter
Vis alle
Relevans
 • Sleepi V3 Mini - hvid
  Stokke®
  Sleepi V3 Mini - hvid
  2.999,00 DKK
  Online
  30 butikker
 • Vugge Soothe & Stow
  Varen udgår
  Kun i webshop
  Ingenuity
  Vugge Soothe & Stow
  844,97 DKK
  Før: 1.299,95 DKK
  Online
  Spar 35%
 • Classic™ Vugge Stativ - grå alu.
  Varen udgår
  Leander
  Classic™ Vugge Stativ - grå alu.
  1.039,35 DKK
  Før: 1.599,00 DKK
  Online
  4 butikker
  Spar 35%
 • Himmel til Classic™ Vugge - dusty rose
  Varen udgår
  Leander
  Himmel til Classic™ Vugge - dusty rose
  239,40 DKK
  Før: 399,00 DKK
  Online
  1 butik
  Spar 40%
 • Classic vugge inkl. madras - hvid
  Varen udgår
  Leander
  Classic vugge inkl. madras - hvid
  1.169,35 DKK
  Før: 1.799,00 DKK
  Online
  7 butikker
  Spar 35%
 • Lange stropper til Classic vugge, Hvid
  Varen udgår
  Leander
  Lange stropper til Classic vugge, Hvid
  194,35 DKK
  Før: 299,00 DKK
  Online
  4 butikker
  Spar 35%
 • Stokke Snoozi - Sandy Beige
  Stokke®
  Stokke Snoozi - Sandy Beige
  2.499,00 DKK
  Online
  30 butikker
 • Lux Vugge
  Kun i webshop
  Troll Nursery
  Lux Vugge
  999,00 DKK
  Online
 • Sleepi V3 Mini - hazy grey
  Stokke®
  Sleepi V3 Mini - hazy grey
  2.999,00 DKK
  Online
  3 butikker
 • Stokke Snoozi - Graphite Grey
  Stokke®
  Stokke Snoozi - Graphite Grey
  2.499,00 DKK
  Online
  2 butikker
 • Classic vugge inkl. madras - grå
  Leander
  Classic vugge inkl. madras - grå
  1.799,00 DKK
  Online
  5 butikker
 • Sleepi V3 Mini - natur
  Stokke®
  Sleepi V3 Mini - natur
  2.999,00 DKK
  Online
  4 butikker
 • Vugge i mesh og foldbar
  BabyDan
  Vugge i mesh og foldbar
  569,00 DKK
  Online
  1 butik
  Prismatch
 • Classic™ Vugge Stativ - hvid alu.
  Varen udgår
  Leander
  Classic™ Vugge Stativ - hvid alu.
  1.039,35 DKK
  Før: 1.599,00 DKK
  Online
  6 butikker
  Spar 35%
 • Himmel til Classic™ Vugge - hvid
  Varen udgår
  Leander
  Himmel til Classic™ Vugge - hvid
  299,25 DKK
  Før: 498,75 DKK
  Online
  27 butikker
  Spar 40%
 • Side by side seng Roomie glide - grå
  Kun i webshop
  Joie
  Side by side seng Roomie glide - grå
  1.495,00 DKK
  Online
Side 1 ud af 1 | 16 ud af 16 produkter
1

Værd at vide om vugger

Hvor længe kan man bruge en vugge?

Det afhænger egentlig mest af din babys motorik. Ofte kan en vugge bruges indtil din baby bliver 4-6 måneder. Herefter begynder mange at rulle fra ryg til mave og sætte sig op. Og så vil det være en god idé at skifte over til en seng, da der kan være risiko for, at barnet falder ud af vuggen.

Hvilken vugge skal man vælge?

Der findes forskellige typer af vugger, og hvilken du skal vælge, afhænger af dine personlige præferencer og din babys behov. Hvis din baby har brug for at ligge omsluttet og sove til vuggende bevægelser, som en slyngevugge giver, så er Moonboon et godt valg. Er det en klassisk vugge eller krybbe, du ønsker, så findes der mange gode fra BabyDan.

Baby vugger

Har du besluttet dig for, at købe en vugge til dit barn, så finder du her på siden et stort udvalg af forskellige typer vugger. En vugge er en babyseng der, som ordet antyder, kan vugge/gynge. Nogle kan gynge automatisk imens andre skal skubbes ved håndkraft. Det er ikke alle, der vælger at investere i en vugge til sit barn, da en almindelig tremmeseng for mange er nok. Dog er der stadig mange gode grunde til at vælge en god vugge. En nyfødt baby sover helt op til 20 timer om dagen, og derfor er det absolut ikke ligegyldigt, hvor du lægger din baby til at sove. Er du altså på udkig efter en babyvugge, så gør dig nogle gode overvejelser, inden du bare bestiller den første og den bedste hjem.

 

Stort udvalg af vugger

Hos BabySam har vi mange forskellige vugger at vælge imellem. Vælg fx en klassisk bøgetræs vugge med tremmer fra BeKids, eller vælg en alternativ vugge fra Leander, der skal hænge frit fra loftet og giver mulighed for at vugge i forskellige retninger. Du kan også vælge en helt anderledes type vugge, hvor barnet egentlig bare hænger i en form for slyngevugge. Dette giver barnet en følelse af ekstra meget tryghed, da det formidler følelsen af at være tilbage i livmoderen. Dog er det meget individuelt, hvad man som forælder foretrækker til sit barn, og netop derfor har vi sørget for at have lidt af hvert at byde på i vores udvalg. Uanset hvad du vælger, så er en vugge en fantastisk hyggelig måde at lægge dit barn til at sove på. Den kan med fordel stå eller hænge i fx stuen, så du stadig har dit barn tæt på dig, når resten af familien hygger med en god film om aftenen. Og så kan du senere flytte dit barn ind i tremmesengen ved siden af dig, når du går i seng.

 

Vælg den rette vugge

Synes du det er svært at navigere imellem de forskellige vugger og fordelene og ulemperne, så forstår vi det godt. Vi vil gerne hjælpe dig med at træffe den rette beslutning, og derfor får du her nogle tips til, hvad du skal gøre dig af overvejelser, inden du bestiller en vugge hjem. For en god nattesøvn er det egentlig ikke nødvendigt at anskaffe sig en vugge, så længe barnet har en god tremmeseng at sove i. Men alligevel er der nogle gode grunde til det. En lille nyfødt er ikke vant til at have særlig meget plads at boltre sig på inde i maven, og derfor skaber det en tryghed for barnet at sove i en lille, hyggelig vugge. Din baby er nemlig ikke klar til oceaner af plads. Overvej først og fremmest, hvor vuggen skal placeres. Skal den fungere som den primære soveplads ved siden af dig i soveværelset? Eller skal den fungere som et supplement og skal placeres i stuen? Det kan også være den skal være så fleksibel, at du nemt kan flytte den fra rum til rum? Mulighederne er mange, så tænkt dig godt om, inden du klikker en vugge hjem til din baby.

 

Vælg en babyvugge i et flot design

Her på siden finder du et stort og varieret udvalg af babyvugger. Vi er meget stolte af at kunne tilbyde så bredt et sortiment fra gode og anerkendte mærker. Selvom en babyvugge primært skal udgøre et praktisk formål, så er der også altid tænkt grundigt over designet. Flere af vuggerne har desuden praktiske funktioner som fx at være sammenklappelige, have flytbare sider eller noget helt tredje, der gør det nemt for dig at have dit barn sovende tæt på dig eller tage vuggen med på farten. Vores vugger kommer i mange forskellige designs alt efter, hvilket mærke der er tale om. Nogle af dem kan pyntes med en sød sengehimmel, der sørger for endnu mere hygge og tryghed for dit barn, og som samtidig også udgør en fin og æstetisk detalje.

 

Der er masser af fordele ved at anskaffe sig en babyvugge – dog er det ikke alle forældre, er finder det nødvendigt både at have en vugge og en tremmeseng. Barnet vokser hurtigere ud af vuggen, men uanset hvad, så er en vugge lidt nemmere at flytte rundt på, og det er derfor nemmere for dig at have din baby sovende ved siden af dig i stuen fredag aften. Lad derfor en babyvugge her fra siden blive dit barns nye favoritsted at sove. Har du forelsket dig i en vugge her fra siden, så glem ikke at fylde den med en blød dyne og en masse søde bamser. Så bliver det kun endnu mere trygt for dit barn at falde i søvn der.

 

Køb det du mangler hos BabySam

Her hos os finder du alt det, du mangler til dit barn. Vi har alt i vogne, autostole, diverse udstyr og tilbehør, tekstiler, plejeprodukter og meget andet. Har du derfor en lille ny på vej, eller har du allerede huset fuld af unger, så kan du nemt og hurtigt klikke de vigtigste ting hjem her fra siden.