Spar på alle kategorier! Shop Mid Season Sale her.
Relevans
Mærke
Nulstil
Materiale
Nulstil
 • (1)
Viser 1 ud af 1 produkter
Vis alle
Relevans
 • Sengehimmel - straw beige
  Outlet
  Sebra
  Sengehimmel - straw beige
  549,00 DKK
  Før: 899,00 DKK
  Online
  2 butikker
  Spar 38%
Side 1 ud af 1 | 1 ud af 1 produkter
1

Værd at vide om sengehimler

Hvorfor bruger man sengehimmel?

En sengehimmel skaber et godt og roligt sovemiljø, fordi den skærmer både lyd, lys og bevægelse i det rum, dit barn sover i. Dermed oplever mange faktisk også, at deres børn falder hurtigere i søvn, når de sover under en sengehimmel. En sengehimmel kan både hænges over en vugge, tremmeseng og også juniorseng.

Hvad skal man tænke på når man vælger sengehimmel?

Når du skal vælge en sengehimmel kan du tænke over følgende faktorer. Størrelse: Vælg en, der passer til dit barns seng. Materiale: Sengehimler findes i mange forskellige materialer, og nogle materialer er bedre i forhold til åndbarhed og ventilation. Her er et let materiale at foretrække. Vaskbarhed: Kan den vaskes i maskinen? Det gør det nemmere for dig at vedligeholde.

Sengehimmel – mere end bare pynt

Hos BabySam finder du alt det, du skal bruge til at indrette børneværelset. Imens børnene er små, er det begrænset, hvor meget børneværelset er i brug. Små, nyfødte spædbørn sover det meste af dagen, når de ikke spiser, så derfor er det vigtigt, at sovemiljøet er trygt og godt. Der er flere forskellige måder at sørge for, at dit barn er veltilpas i sin tremmeseng, vugge eller lift. Med en sengehimmel kan du skabe et aflukke, som skærmer babyen fra lys og lyd.

 

Hos BabySam fører vi kendte mærker som Sebra, Müsli, Stokke og Vanilla, der alle, på hver deres måde, kan være med til at skabe noget særligt i dit barns sovemiljø. Du finder flotte, stilfulde sengehimler, der kan hænge lige der, hvor du ønsker det. Sengehimlerne fås i forskellige farver, modeller og typer, så du kan finde den, der passer til din babys behov.

 

Brug en sengehimmel til flere ting 

En sengehimmel er ideel, til når børnene er små, men den behøver ikke gå i glemmekassen, når de vokser ud af vuggen. De lange klassiske sengehimler kan snildt hænges i loftet og med hyggelige puder og tæpper fungere som et hyggehjørne til læsning eller leg. De større børn kan på den måde få ro og fred og et rum, hvor der er plads til fordybelse og hemmeligheder. Når et barn skifter fra en tremmeseng til juniorseng, kan overgangen være svær, men her kan en sengehimmel være med til at bevare noget af trygheden og hyggen, der var i tremmesengen.

 

Vælg en sengehimmel til både baby og større børn

Sengehimler er naturligvis ikke forbeholdt vugger, du kan også finde en smuk himmel til tremmesengen her hos BabySam. Faktisk kan langt de fleste bruges til både vugger, tremmesenge og juniorsenge. I overgangen fra vugge til juniorseng vælger langt de fleste en tremmeseng, der kan vokse sammen med barnet. Ved at lade sengehimlen sidde, kan du videreføre den tryghed barnet havde i vuggen.

 

For yderligere beskyttelse og tryghedsfornemmelse kan du overveje en sengerand, så dit barn ikke slår sig på tremmerne. Børneværelset er det sted, hvor børnene både skal lære, lege og sove. Derfor skal rummet være indbydende, afslappende og rart at være i. Indret værelset med børnevenlige møbler samt fine indretningsdetaljer. Når barnet ikke sover i tremme- eller juniorsengen, kan du eksempelvis pynte sengen med lækre puder og tæpper, som passer til sengehimlen.

 

Alt i udstyr hos BabySam

Som du kan se her på siden, så har vi lige præcis den sengehimmel, du går og drømmer om til dit barn. Men husk, at vi også har rigtig mange andre spændende varer. Mangler du derfor andet til sovetiden, så har vi også både dyner, puder, sengetøj og naturligvis masser af søde bamser, som dit barn vil elske at sige godnat til og putte med hver aften. Køb her på siden eller besøg en af vores mange fysiske butikker rundt omkring i hele landet.