Shop SALE! Spar op til 50%
Relevans
6 produkter
Shop by
Nulstil
 • (1)
Lagerstatus
Nulstil
 • (5)
 • (4)
Pris
Nulstil
365,00
999,95
Viser 6 ud af 6 produkter
Vis alle
Relevans
 • B.Love 2-i-1 amme- & graviditetspude - green
  Varen udgår
  Kun i webshop
  Babymoov
  B.Love 2-i-1 amme- & graviditetspude - green
  599,97 DKK
  Før: 999,95 DKK
  Online
  Spar 40%
 • Ergonomisk Babypude - Hvid
  Babymoov
  Ergonomisk Babypude - Hvid
  365,00 DKK
  Online
  21 butikker
 • Ergonomisk Babypude - smok
  Babymoov
  Ergonomisk Babypude - smok
  495,00 DKK
  Online
  32 butikker
 • B.Love 2-i-1 amme- & graviditetspude - kronblad
  Babymoov
  B.Love 2-i-1 amme- & graviditetspude - kronblad
  999,95 DKK
  Online
  1 butik
 • Ergonomisk Babypude - smokey
  Babymoov
  Ergonomisk Babypude - smokey
  365,00 DKK
  Online
  7 butikker
 • Graviditetspude XXL - Mineral grå
  Kun i webshop
  Babymoov
  Graviditetspude XXL - Mineral grå
  799,95 DKK
  Online
Side 1 ud af 1 | 6 ud af 6 produkter
1

BabySam har alt til børneværelset

Vi tilbyder en masse skønne produkter, der passer perfekt til både drenge- og pigeværelset. Flere af produkterne her på siden fås i økologiske materialer der sikrer, at dit barn ikke bliver udsat for sundhedsskadelige kemikalier. Dyk derfor ned i vores udvalg i dag og find alle de ting til indretningen, som dit barn bare ikke kan undvære.

 

 

Hos BabySam kan du købe alverdens ting og sager til dit barn. Vi har alt det, du har brug for, for at kunne indrette et flot børneværelse, og her på siden handler det blandt andet om tekstiler i mange forskellige udformninger. Vælg imellem lækre sengesæt, tæpper, babynests, opbevaringskurve, babyhåndklæder og meget andet. Du finder det fra populære mærker som Little Cloud, Homeyness og Sebra, der alle producerer og designer fantastiske produkter i enestående designs og skønne farver. Men vi har også meget andet end tekstiler her på siden. Du kan finde masser af ting til indretningen som fx lamper, dyner, hylder mm., og alt sammen fås i et hav af farver, så du kan skabe et helt særligt tema på børneværelset. Måske går du efter en bestemt stil og ved lige præcis, hvad du er på udkig efter, men hvis ikke, så er der masser af inspiration at hente her hos os. De fleste børn er vilde med farver, og derfor er det svært at gå galt i byen, hvis du blander nogle spændende farver, frem for at holde det alt for neutralt. Når du har besluttet dig for, hvilke ting, der skal placeres i hvilke hjørner af værelset, så glem ikke at få nogle ting op på væggene også. Søde børneplakater og fine hylder til opbevaring kan du komme rigtig langt med.

 

Skab et fantasifuldt børneværelse

Selvom et børneværelse skal være inspirerende for dit barn, så må det samtidig også gerne være smukt og personligt. Vi har sørget for at samle et stort udvalg af skønne ting og sager, der vil pryde dit barns værelse og indbyde til mange timers sjov og koncentreret leg. Skal du have fundet en seng eller en vugge til dit barn, så finder du også det hos BabySam. Vi har mange forskellige modeller alt efter, hvad dit og dit barns behov er. Men uanset hvad du køber hjem, så kan du se frem til at modtage dine varer inden for kun 1-2 hverdage.