Emmaljunga

  Barnevogne af højeste kvalitet,

  fremstillet i Sverige siden 1925

Historien bag Emmaljunga

Den svenske barnevognsfabrik Emmaljunga har i over 90 år haft en passion for sikkerhed, og har siden 1925 produceret barnevogne, hvor kvalitet er i højsædet. I dag er Emmaljunga den ældste aktive barnevognsfabrik i verden,  med fortsat hovedsæde i det sydlige Sverige.


De første vogne i 1930'erne blev produceret under enkle forhold, men med særdeles stor præcisionsarbejde og blik for detaljen. Som efterspørgslen steg, blev produktionen som hidtil var i egne træbygninger, flyttet i 1940'erne til en moderne fabrik.  Siden er det gået stærkt. 1960'- og 1970'ernes høje fødselsrater og sociale reformer gjorde at Emmaljunga oplevede nye rekortniveauer. I 80- og 90'erne begyndte Emmaljunga at ekspandere gennem eksport og har siden arbejdet på at forbedre og forny deres vogne, men altid med den faste tradition og udgangspunkt om at skabe kvalitet og holdbare vogne.
1930'erne - De første barnevogne
1940'erne - Fra moderne fabrik

Foto og kilde: Emmaljungas egen hjemmesideMiljø & holdbarhed

For Emmaljunga er det en stor del af deres DNA at tage socialt ansvar for miljøet og de kommende generationer og derfor skabe så holdbare vogne som det overhovedet er muligt. Derfor bliver der kontinuerligt investeret i miljøforbedringer under produktionen, hvor der arbejdes mod at blive en grøn fabrik og samtidig gøre fabrikken selvforsynende, bla. vha. 1500 m2 solceller på fabrikkens tag for at producere egen elektricitet, fossilfri opvarmning af fabrikken samt et lukket system til vandrensning.


Som ejer af en Emmaljunga barnevogn eller klapvogn, kan du være stolt over at din barnevogn eller klapvogn er fremstillet under de bedste forhold, både i henhold til naturen og slutproduktet til kunden med fokus på sikkerhed og kvalitet i verdensklasse.


På Emmaljungasnye NXT program er der tænkt ekstra på miljøet. Stellet er lavet af 50% genbrugt aluminium, yderstofferne er lavet med 50% PET-flasker, inderfori Lounge serien med 100% økologisk bomuld og Ecco solighthjulene er 100% genanvendelig.

Foto: Emmaljungas fabrik i Vittsjö, Sydsverige

Kvalitet & sikkerhed

Hos Emmaljunga bliver der tænkt i detaljen, både i designet, men ikke mindst i valg af materialer, som skal kunne holde i mange år frem og bruges året rundt. Emmaljungas anvendte kvalitetsstoffer er valgt ud fra at skulle kunne modstå kolde vintre, regnvejrsdage i efteråret, solrige og varme somre og ikke mindst børnenes til tider beskidte sko og fingre.  


Med Emmaljungas naturlige omgivelser i Sverige og den mangeårige erfaring med alt slags vejr, har virksomheden skabt sine egne stoffer som ikke kun er smudsafvisende og meget vandafvisende, men også giver fremragende beskyttelse mod vind og sol. Tekstilerne har solfaktor beskyttelse (mod ultraviolette stråler, med en solfaktor 50+, hvilket gør at vognens kaleche og solsejl beskytter barnet mod solens stråler.  

Emmaljunga sikkerhedstester

Emmaljunga sikkerhedstester alle barnevogne i henhold til EN 1888 1:2018 og EN 1888 2:2018, men virksomheden har også egne laboratorier til test af vognenes og tekstilernes levetid. Dette gøres for at forbedre holdbarheden så du som ejer af en Emmaljunga vogn kan have glæde af den i mange år frem.

Emmaljunga
Emmaljunga klapvognEmmaljunga klapvogn

Emmaljunga hos BabySam

Hos BabySam finder du et stort sortiment af Emmaljunga vogne, både online og i alle vores butikker. Det gør du, fordi vi ved at vores kunder med en Emmaljunga vogn er sikret en holdbar, komfortabel og sikker vogn.  


Vi fører bl.a. de populære NXT, NXT Twin, Edge Duo og Classic barnevogne. Som noget nyt fra efteråret 2019 er alle vogne ECO og det nye NXT program indgår i ”Mix & Match”, som betyder, at du kan vælge mellem stel type, stel farve, sæde type og om du vil have liggedel med. Der kan vælges mellem single modeller eller den nye NXT TWIN. Alt passer sammen.

Udvalgte serier fra EmmaljungaBig star supremeBig Star Supreme er en klassisk barnevognen som snart i et årti har været danskernes foretrukne valg inden for Emmaljunga vogne, når det gælder en moderne og tidssvarende barnevogn.  Emmaljunga Big Star SupremeEmmaljunga Big Star Supreme


NXT90 BNXT90 B er en kraftfuld, moderne, sporty og elegant barnevogn, som kan anvendes fra nyfødt til 3 år. Denne barnevogn er en af de største og mest robuste vogne på markedet. Rummelig og luksuriøs -og ekstremt kompakt sammenklappet. NXT90B kan også laves om til en moderne klapvogn hvis du tilkøber et NXT klapvognssæde.


Emmaljunga NXT 90Emmaljunga NXT 90
Emmaljunga Edge DuoEmmaljunga Edge Duo

Edge Duo


Edge Duo Combi er en kombivogn, som giver dig alt hvad der behøves fra fødselen og op til treårsalderen. Her får du barnevognskasse og klapvognsdel som der nemt og sikkert kan sættes på samme stel, når barnet bliver større.


Ved denne model får du en mindre barnevognskasse, men som tilgengæld kan være lidt nemmere at manøvre rundt i byen med.NXTEmmaljunga NXT findes i forskellige udgaver, eks. NXT90, NXT90 B, NXT90 F, NXT60 F og NXT30. Fælles er en fremragende kombination af letvægt og rummelighed.NXTNXT


ECO - KollektionAlle Emmaljunga NXT modeller er et grøn og bæredygtigt valg for den miljøbevidste. Her er yderstoffet fremstillet af 50% PET-flasker, de indvendige stoffer i Lounge serien lavet med 100% økologiske bomuld. Derudover har den også 100% genanvendelige hjul, 50% genanvendt aluminium i stellet og flere plast komponenter er lavet i genbrugt plast.


ECO kollektionECO kollektion
Emmaljunga TwinEmmaljunga Twin


NXT TwinNXT Twin søskendevogn, med en liggedel og et klapvognssæde, som kan ligges helt flat. NXT Twin er den revolutionære søskendevogn, der gør gåturen lettere. Håndlavet i Sverige med enestående stabilitet og komfort med mulighed for to børn op til 22 kg hver.NXT Twin har et unikt praktisk design, hvor styret er fastgjort til bagakslen med magnesiumdetaljer, for en god kørefølelse og løftekraft.


NXT Twin kan foldes sammen med nogle få håndgreb.Udstyret med en blød luftassisteret opfjedring, rummelig kurv og store drejelige forhjul.


Læs også om