Emmaljunga

  Barnevogne af højeste kvalitet,

  fremstillet i Sverige siden 1925

Historien bag Emmaljunga

Den svenske barnevognsfabrik Emmaljunga har i over 90 år haft en passion for sikkerhed, og har siden 1925 produceret barnevogne, hvor kvalitet er i højsædet. I dag er Emmaljunga den ældste aktive barnevognsfabrik i verden,  med fortsat hovedsæde i det sydlige Sverige.


De første vogne i 1930'erne blev produceret under enkle forhold, men med særdeles stor præcisionsarbejde og blik for detaljen. Som efterspørgslen steg, blev produktionen som hidtil var i egne træbygninger, flyttet i 1940'erne til en moderne fabrik.  Siden er det gået stærkt. 1960'- og 1970'ernes høje fødselsrater og sociale reformer gjorde at Emmaljunga oplevede nye rekortniveauer. I 80- og 90'erne begyndte Emmaljunga at ekspandere gennem eksport og har siden arbejdet på at forbedre og forny deres vogne, men altid med den faste tradition og udgangspunkt om at skabe kvalitet og holdbare vogne.
1930'erne - De første barnevogne
1940'erne - Fra moderne fabrik

Foto og kilde: Emmaljungas egen hjemmesideMiljø & holdbarhed

For Emmaljunga er det en stor del af deres DNA at tage socialt ansvar for miljøet og de kommende generationer og derfor skabe så holdbare vogne som det overhovedet er muligt. Derfor bliver der kontinuerligt investeret i miljøforbedringer under produktionen, hvor der arbejdes mod at blive en grøn fabrik og samtidig gøre fabrikken selvforsynende, bla. vha. 1500 m2 solceller på fabrikkens tag for at producere egen elektricitet, fossilfri opvarmning af fabrikken samt et lukket system til vandrensning.


Som ejer af en Emmaljunga barnevogn eller klapvogn, kan du være stolt over at din barnevogn eller klapvogn er fremstillet under de bedste forhold, både i henhold til naturen og slutproduktet til kunden med fokus på sikkerhed og kvalitet i verdensklasse.


På Emmaljungasnye NXT program er der tænkt ekstra på miljøet. Aluminimumsprofiler til NXT vognene kommer fra en af de grønneste aluminimumsproducenter i verden, NORSK HYDRO. Ved at bruge vedvarende energi fra vand, vind og sol kan Emmaljunga's partner Hydro producere renere aluminimum. Hydro REDUXA har et maksimalt CO2-aftryk på 4,0 kg CO2e pr. produceret kg aluminimum. Det svarer til en fjerdedel af det globale gennemsnit.ECO SOLIGHT HJUL

Alle hjul til NXT serien er punkteringsfrie og lavet i Ecco Solight. Et miljøvenligt materiale fremstillet i Tyskland, de er 100% genanvendelig, indeholder ingen PAH'er eller phthalater og har en naturlig antibakteriel beskyttelse.

Foto: Emmaljungas fabrik i Vittsjö, Sydsverige

Kvalitet & sikkerhed

Hos Emmaljunga bliver der tænkt i detaljen, både i designet, men ikke mindst i valg af materialer, som skal kunne holde i mange år frem og bruges året rundt. Emmaljungas anvendte kvalitetsstoffer er valgt ud fra at skulle kunne modstå kolde vintre, regnvejrsdage i efteråret, solrige og varme somre og ikke mindst børnenes til tider beskidte sko og fingre.  


Med Emmaljungas naturlige omgivelser i Sverige og den mangeårige erfaring med alt slags vejr, har virksomheden skabt sine egne stoffer som ikke kun er smudsafvisende og meget vandafvisende, men også giver fremragende beskyttelse mod vind og sol. Tekstilerne har solfaktor beskyttelse (mod ultraviolette stråler, med en solfaktor 50+, hvilket gør at vognens kaleche og solsejl beskytter barnet mod solens stråler.  

Emmaljunga sikkerhedstester

Emmaljunga sikkerhedstester alle barnevogne i henhold til EN 1888 1:2018 og EN 1888 2:2018, men virksomheden har også egne laboratorier til test af vognenes og tekstilernes levetid. Dette gøres for at forbedre holdbarheden så du som ejer af en Emmaljunga vogn kan have glæde af den i mange år frem.

Emmaljunga

Emmaljunga hos BabySam

Hos BabySam finder du et stort sortiment af Emmaljunga vogne, både online og i alle vores butikker. Det gør du, fordi vi ved at vores kunder med en Emmaljunga vogn er sikret en holdbar, komfortabel og sikker vogn.  


Vi fører bl.a. de populære NXT, NXT Twin, Edge Duo og Classic barnevogne. Det nye NXT program indgår i "Mix & Match", som betyder, at du kan vælge mellem stel type, stel farve, sæde type og om du vil have liggedel med. Der kan vælges mellem single modeller eller den nye NXT TWIN. Alt passer sammen.

Udvalgte serier fra EmmaljungaBig star supremeBig Star Supreme er en klassisk barnevognen som snart i et årti har været danskernes foretrukne valg inden for Emmaljunga vogne, når det gælder en moderne og tidssvarende barnevogn.  Emmaljunga Big Star Supreme


NXT90 B


Barnevognen for den miljøbevidste. Det robuste stel er fremstillet af Low-Carbon aluminium og med Punkteringsfrie ecco® solight -hjul som er 100% genanvendelige. ​​​​​​​


Emmaljunga NXT 90B
Emmaljunga Edge Duo


Edge Duo


Edge Duo Combi en barnevogn og klapvogn som har alt hvad der behøves fra fødslen og op til treårs alderen, med barnevognskasse og klapvognsdel som du nemt og sikkert kan bytte mellem når barnet bliver større. Rummelig og luksuriøs - en ægte Emmaljunga.Emmaljunga 2in1En ligge- og sædedel (Ergo) i én, på et NXT90 Black stel med punkteringsfrie Solight Ecco-hjul.

​​​​​​​


Emmaljunga 2in1


NXT 90FNXT90 F er Emmaljungas mest eksklusive klapvogn der har et rummeligt vendbart sæde der kan lægges helt fladt. NXT90 F tilbyder en fantastisk kørsel med justérbar affjedring for dig og dit barn. NXT
Emmaljunga Twin


NXT TwinNXT Twin er den revolutionære søskende vogn, der gør gåturen lettere. Håndlavet i Sverige med enestående stabilitet og komfort med mulighed for to børn. NXT Twin har et unikt praktisk design, hvor styret er fastgjort til bagakslen med magnesiumdetaljer, for en god kørefølelse og løftekraft.


NXT Twin kan foldes sammen med nogle få håndgreb.  Udstyret med en blød luftassisteret opfjedring, rummelig kurv og store drejelige forhjul.


Læs også om