Klar, Parat, Baby​​​​​​​

Klar, Parat, Baby er et helt specielt arrangement, som giver dig mulighed for at få svar på de spørgsmål du måtte have omkring graviditet og småbørn og samtidig møde andre kommende forældre.


Kom og få et godt råd med på vejen fra eksempelvis en jordemoder, sundhedsplejerske eller ergoterapeut. Få samtidig rådgivning omkring køb af fx barnevogn, autostol og plejeprodukter. Programmet for aftenen er individuelt fra butik til butik. Det vil også være muligt at handle i butikken på denne aften.


Billetter koster 100 kr. pr. gravide. Der er mulighed for at medbringe 1 gæst pr. "mave". Der vil være én goodiebag pr. tilmeldt gravid, som bl.a. indeholder en voucher på 200 kr.* til BabySam og nogle fine produkter.Vi gør opmærksom på, at der er begrænset antal pladser og du/I vil blive placeret på venteliste, såfremt eventen er fuldt booket.


Du kan se hvilke butikker, der afholder Klar, Parat, Baby, læse mere om programmet for de enkelte butikker, som er individuelt fra butik til butik og tilmelde dig her.


Er din butik ikke på listen?


Siden her opdateres løbende, så hold øje med om din butik kommer på. Ellers er du velkommen til at kontakte din nærmeste butik for mere information.


Find butik.Tilmeld dig arrangementet nær dig her