Shop SALE! Spar op til 50%

Konkurrencebetingelser hos BabySam

GENERELLE FACEBOOK OG INSTAGRAM KONKURRENCEBETINGELSER

Konkurrencen afholdes af BabySam A/S.

Konkurrencen er ikke på nogen måde tilknyttet, administreret, godkendt eller sponsoreret af Facebook eller Instagram. Henvendelse vedrørende konkurrencen sendes til marketing@babysam.dk.​​​​​​​


DELTAGELSE I KONKURRENCER

Deltagelse i konkurrencen sker via https://www.facebook.com/BabySam.dk/  elle https://www.instagram.com/babysamdk/ og det er således kun brugere, som har en Facebook- eller Instagram profil, der kan deltage i konkurrencen.


TRÆKNING AF VINDERE

Vinderne trækkes kl. 12 om fredagen på mandags konkurrencer og kl. 12 om mandagen på onsdags konkurrencer medmindre andet er angivet. Afholdes konkurrencer andre dage, vil det stå i opslaget, hvornår vinderen trækkes.


KONTAKT TIL VINDEREN

Vinderen kontaktes ved hjælp af de oplysninger, der er tilgængelige på vedkommendes Facebook eller Instagram-profil. Det betyder, at du skal huske at tjekke din "andet" indbakke på Facebook, hvis din private mail eller dit telefonnummer ikke er synlige på din profil. Hvis vinderen ikke indenfor 14 dage har henvendt sig, forbeholder BabySam A/S  sig retten til at trække en anden vinder.


OFFENTLIGGØRELSE

Ved at deltage i konkurrencen accepterer du samtidigt, at BabySam A/S må offentliggøre dit navn/by på Facebook eller Instagram, såfremt at du vinder konkurrencen.


AFHENTNING

Afhentning/forsendelse af præmier kan variere efter præmiens art og aftale med leverandøren. Efter vinderen af konkurrencen er fundet, bliver det individuelt aftalt hvordan vinderen kan aftente/modtage sin præmie.


Hvis der aftales afhentning af præmie i én af vores butikker, og præmien ikke aftentes indenfor 30 dage efter offentliggørelsen, bortfalder vinderens krav på præmien, med mindre andet er aftale.


OMBYTNING/REKLAMATION

Præmierne kan ikke byttes til andre varer, kontanter eller gavekort og er ikke omfattet af reklamationsretten eller garanti.​​​​​​​