Shop SALE! Spar på alle kategorier her.
Relevans
3 produkter
Shop by
Nulstil
 • (2)
 • (3)
 • (1)
Mærke
Nulstil
 • (3)
Pris
Nulstil
249,00
299,95
Viser 3 ud af 3 produkter
Vis alle
Relevans
 • AeroSeat Underlag Autostol 0-13 kg - Mørkegrå
  Aeromoov
  AeroSeat Underlag Autostol 0-13 kg - Mørkegrå
  299,95 DKK
  Online
  4 butikker
 • AeroSeat underlag autostol - 15-36kg - Antracit Sort
  Aeromoov
  AeroSeat underlag autostol - 15-36kg - Antracit Sort
  299,95 DKK
  Online
  17 butikker
 • AeroSeat Underlag Autostol 9-18 kg - Antracit Sort
  Aeromoov
  AeroSeat Underlag Autostol 9-18 kg - Antracit Sort
  249,00 DKK
  Online
  2 butikker
  Prismatch
Side 1 ud af 1 | 3 ud af 3 produkter
1

AeroMoov

Oplev verden med AeroMoov

Som forældre til små børn er du og din familie typisk bundet meget til hjemmet, og derfor kan trangen, til at komme ud og opleve noget i perioder, være stor. Måske affejer du trangen gang på gang, fordi det simpelthen er et uoverskueligt pakke- og logistikprojekt. Dette problem ønsker AeroMoov at løse for dig.

Aeromoovs kerneværdier er ærlighed, innovation og brugervenlighed, og så ønsker de at inspirere forældre til at tage deres børn med ud for at opleve den store verden. Dette gør de med smarte og innovative produkter, som gør rejseprojektet til en leg. 

 

Forældre verden over forguder AeroMoovs produkter.

Med AeroMoovs simple produkter får du mere overskud til kvalitetstid med familien, fordi vejen dertil er blevet gjort simpel. Derfor er AeroMoov et populært brand hos eventyrlystne forældre verden over. 

Du kan hos BabySam eksempelvis finde Pop-Up Rejsesengen, som på to sekunder foldes ud og er klar til brug- og den er lige så hurtig at folde sammen igen. Find også AeroSeat-underlaget til autostolen, som sørger for, at luften cirkulerer frit, så dit barn sveder mindst muligt på den lange køretur. 

 

Shop lignende produkter hos BabySam

Hos BabySam har vi også et hav af lignende produkter fra andre mærker, hvis ikke AeroMoov falder i din smag. Du kan eksempelvis finde flere rejsesenge fra blandt andet Maxi-Cosi eller Joie, eller tilbehør til bilen som kan være med til at give en bedre køreoplevelse.

 

Har du spørgsmål til Aeromoov?

Du er velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis du har spørgsmål til vores Aeromoov-produkter, din bestilling eller andet. Vores dygtige medarbejder står klar til at rådgive dig.