Shop SALE! Spar på alle kategorier her.
Relevans
3 produkter
Shop by
Nulstil
 • (3)
 • (2)
Farve
Nulstil
 • (1)
 • (2)
Materiale
Nulstil
 • (2)
 • (1)
Mærke
Nulstil
 • (3)
Pris
Nulstil
449,00
899,00
Viser 3 ud af 3 produkter
Vis alle
Relevans
 • Pippa Vegan Leather Black
  Babymel
  Pippa Vegan Leather Black
  899,00 DKK
  Online
  2 butikker
 • Stroller Bag Eco Quilt Black
  Babymel
  Stroller Bag Eco Quilt Black
  449,00 DKK
  Online
  2 butikker
 • Stroller Bag Eco Quilt Fawn
  Kun i webshop
  Babymel
  Stroller Bag Eco Quilt Fawn
  449,00 DKK
  Online
Side 1 ud af 1 | 3 ud af 3 produkter
1

Babymel

Køb din pusletaske fra Babymel 

En pusletaske er for mange forældre en nødvendighed – især i de første år af dit barns liv. Den kan nemlig indeholde alt det, som du skal bruge, når din baby eller dit barn skal pusles. En god pusletaske er også både flot, vandafvisende og rummelig. Og så har den selvfølgelig flere rum og separate indvendige og udvendige lommer med plads til opbevaring af de væsentligste ting.  

 

Babymel: Forskellige pusletasker til dine formål 

Hos BabySam forhandler vi et udvalg af Babymel-pusletasker. Taskerne er designet til at passe til forskellige livsstile. Vores udvalg indkluderer blandt andet: 

 

En rygsæk: Rygsækken fra Babymel kan bæres på fire forskellige måder. Både som rygsæk, men også som skuldertaske, håndtaske og som taske, du kan hænge på din barne- eller klapvogn. Hvis du bruger pusletasken som rygsæk, har du både frie hænder og en bedre kropsholdning

 

Skuldertaske: Babymels skuldertaske er den perfekte kombination af en sofistikeret og praktisk pusletaske. Deres skuldertaske er nemlig både rummelig og lavet i et luksuriøst design. Tasken er desuden smart, hvis du har brug for hurtig adgang til for eksempel barnets sutter, stofbleer, bamser, eller hvad dit barn ellers kan komme til at mangle, når I er på farten

 

Fælles for alle Babymel-taskerne er, at de er nemme at rengøre, kan fastgøres til din barnevogn og er lavet i et slidstærkt materiale. Desuden kommer de også alle med et pusleunderlag, der kan vaskes i maskinen, og en isoleret flaskeholder med en smart snørelukning.  

 

Vælg mellem andre pusletasker og babyudstyr fra BabySam

Leder du efter en anden pusletaske? Hos BabySam forhandler vi et stort udvalg af pusletasker til forskellige formål. Måske er det nærmere tilbehør til pusletasken, du mangler? Klik ind på vores side om pusle, og se vore store udvalg af blandt andet puslepuder, stofbleer og plejeprodukter til bleskifte. 

 

Har du brug for hjælp? 

Hvis du har spørgsmål til din ordre eller har brug for hjælp til dit valg af den helt rette Babymel-pusletaske, så tøv ikke med at kontakte vores kundeservice. Har du spørgsmål angående fragtpriser? Hos os får du altid billig fragt til din nærmeste BabySam butik og gratis levering ved køb for over 499 kroner.