Spar 25-40% på ALT tøj & sko! Shop Mid Season Sale.
Relevans
Shop by
Nulstil
 • (19)
 • (2)
 • (11)
Mærke
Nulstil
 • (21)
Alder
Nulstil
 • (1)
 • (1)
 • (6)
 • (20)
 • (17)
 • (2)
 • (1)
Pris
Nulstil
69,95
349,00
Viser 21 ud af 21 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 21 ud af 21 produkter
1

Find Bluey-legetøj og -bamser her

Elsker dit barn også Paw Patrol, Gurli Gris og andre genkendelige karakterer fra diverse populære børneprogrammer? Så vil han eller hun helt sikkert også komme til at elske Bluey. Hos BabySam kan du finde forskelligt legetøj fra Bluey-universet. Det vil med garanti skabe timevis af sjov og hyggelige stunder for dit barn. I vores sortiment finder du blandt andet: 

 

- Pop-up legetelte 

- Søde figurer fra serien 

- Badedyr 

- Spil baseret på seriens univers 

- Bløde bamser 

- Legesæt med blandt andet en isbil, skraldebil og campingvogn

 

Så lad dit barn skabe sine egne lege og fantasifulde stunder med legetøjet fra Bluey. I kan også sammen genskabe nogle af dit barns yndlingsøjeblikke fra serien med det sjove legetøj købt hos BabySam. 

 

Tag med på vilde hverdags-eventyr med Bluey

Bluey er en sjov, elskværdig seksårig Blue Heeler-hund, der sammen med resten af sin familie og venner skaber legende eventyr ud fra hverdagens helt almindelige oplevelser. 

Måske har du og dit barn allerede set Bluey på DR Ramasjang eller andre streamingtjenester? Bluey optrådte første gang på TV i 2018 i Australien. Sidenhen har serien ramt det internationale publikum, og også I Danmark har børnene virkelig fået øjnene op for den lille, blå hund.  

 

Siden 2018 har Bluey modtaget et konstant højt seertal i Australien, både i TV og på streamingtjenester. Også i Danmark har børnefamilierne taget utrolig godt imod den søde hundefamilie. Mange hylder især serien for at have et friskt og moderne børnesyn, hvor der er blandt andet er plads til store følelser. Blueys forældre, Mor Chili og Far Bandit, prøver nemlig i serien – på en meget omfavnende og anerkendende måde – at imødekomme de to pigers små og store konflikter, som uundgåeligt opstår, når to søskende leger. 

 

Sjove legetelte fra Bluey-universet 

Slip dit barns fantasi løs og leg, at I sidder inde i Bluey-familiens bil på vej til stranden, i parken eller på en solrig ferie. Spænd sikkerhedsselen og gør jer klar til at tage på store eventyr i en firhjulstrækker. Dit barns helt eget pop-up legetelt med facon som Blue-familiens bil. Her er lagt op til timevis af sjov. 

 

Vores pop-up legetelte er ideelle til leg og eventyr indendørs såvel som udenfor. Teltet fra Bluey har flere sjove funktioner. Dit barn kan for eksempel kigge op gennem tagets lille hul. Han kan også kravle ud af dørens trekantede hul eller forestille dig at at han kører bilen helt selv, når han kigger ud gennem bilens forrude.   

 

Teltet er nemt at tag med på farten og endnu nemmere at sætte op. Så uanset om dit barn vil have det til at stå inden for, eller gerne vil have det med i haven, i sommerhuset eller på ferie, så kan det nemt lade sig gøre. De fylder nemlig ikke meget, når det først er pakket sammen. 

 

Kontakt kundeservice 

Har du spørgsmål til din ordre, eller har brug for kyndig rådgivning inden du køber dit legetøj eller andet til dit barn? Så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores søde og dygtige personale sidder klar til at hjælpe dig og svare på dine spørgsmål. Vi har også landsdækkende butikker, som du med fordel kan besøge, hvis du gerne vil være helt sikker på at få det rigtige legetøj med hjem til dig barn.