Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
3 produkter
Shop by
Nulstil
 • (1)
Lagerstatus
Nulstil
 • (3)
 • (3)
Mærke
Nulstil
 • (3)
Pris
Nulstil
249,95
749,00
Viser 3 ud af 3 produkter
Vis alle
Relevans
 • Universal Ståbræt - Black
  Bumprider
  Universal Ståbræt - Black
  699,00 DKK
  Online
  31 butikker
 • Søskendebræt Med Sæde - Sort
  Bumprider
  Søskendebræt Med Sæde - Sort
  749,00 DKK
  Online
  30 butikker
  Prismatch
 • Bumprider Connector kit
  Bumprider
  Bumprider Connector kit
  249,95 DKK
  Online
  2 butikker
Side 1 ud af 1 | 3 ud af 3 produkter
1

Bumprider ståbræt

Fra Bumprider kan du altid regne med produkter af høj kvalitet, i nogle fantastiske materialer og et design, der er helt unikt, og som til tiltrække misundelige blikke i gadebilledet. Her på siden er vi stolte af at præsentere et flot udvalg af stråbrætter, der gør gåturen med flere børn lidt nemmere og ikke mindst sjovere for barnet.

 

 

Bumprider hos BabySam

Har du flere små børn, så ved du også, hvor meget planlægning det kræver, når I alle skal ud af døren samtidig. Det er nemlig ikke altid helt lige til at holde styr på mere end ét barn ad gangen. Og når du skal på tur med den mindste i barnevognen og den store ved siden af, så kan det hurtigt blive en udfordring at holde begge børn glade og tilfreds – og når den store begynder at blive træt, så begynder dit stressniveau langsomt at stige, for så ved du, at ragnanok er lige rundt om hjørnet. Med et ståbræt fra Bumprider kan du afværge de værste katastrofer, for så er det nemlig muligt for dit barn at komme op at stå eller sidde, og på den måde slappe lidt af på hjemturen. Hos BabySam finder du et stort udvalg af ståbrætter fra det anerkendte brand. Her finder du et universal ståbræt i forskellige designs, der passer til dit barn, hvad end han eller hun interesserer sig for prinsesser eller skating. Bumprider har desuden udviklet det smarteste ståbræt med tilhørende sæde, så dit barn kan stå, men også sætte sig ned, når der er behov for det.

 

Smarte og praktiske løsninger på stribe

Hos BabySam er vi glade for at kunne tilbyde et væld af gode brands, og det er uanset, hvad du er på jagt efter. Du har sikkert allerede den rette vogn til at installere ståbrættet på, men hvis du alligevel føler dig fristet til at kigge på en ny klapvogn, multivogn eller barnevogn, så tjek udvalget ud i dag. Derudover kan du se frem til at modtage dem lynhurtigt på kun 1-3 hverdage, og yderligere får du hele 365 dages returret. Tøv derfor ikke med at bestille noget hjem her fra siden i dag. Vi glæder os til at tage imod din bestilling, og er du i tvivl om noget, så kan du altid kontakte os på tlf. 70 11 30 10.