Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
2 produkter
Shop by
Nulstil
 • (1)
Lagerstatus
Nulstil
 • (2)
 • (2)
Kamera
Nulstil
 • (1)
Mærke
Nulstil
 • (2)
Talk back
Nulstil
 • (1)
Pris
Nulstil
779,00
1.199,00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • CAPiDi Babyalarm 2.0 - black
  CaPiDi
  CAPiDi Babyalarm 2.0 - black
  779,00 DKK
  Online
  28 butikker
  Prismatch
 • Babyalarm - grå
  CaPiDi
  Babyalarm - grå
  1.199,00 DKK
  Online
  1 butik
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

CaPiDi hos BabySam

CaPiDi er et svensk brand, der producerer produkter til børn, der skaber sikkerhed for både børn og voksne. Siden 1985 har de udviklet smarte elektroniske produkter, og siden 2000 har de haft et fokus på at skabe produkter med mindre stråling og elektromagnetiske bølger. CaPiDi har en mission om, at alle familier skal eje minimum ét CaPiDi-produkt. De forsøger derfor altid at lave produkter, der gør livet lidt lettere, mere bekvemt og mere sikkert, og de designer deres produkter ud fra tre værdier; sikkerhed, bæredygtighed, enkelthed. Vil du derfor gerne sørge for nogle gode og solide produkter, der gør dit hjem lidt mere sikkert, så skal du investere i produkter fra dette brand. Her på siden præsenterer vi dig for en CaPiDi-babyalarm. Denne babyalarm er utrolig populær og anerkendt af flere årsager. Er du nysgerrig efter at blive klogere, så læs mere her på siden.

 

Babyalarmen fra CaPiDi kan yderligere stå inde for en række fordelagtige egenskaber som fx vibrationsalarm på forældreenheden, justerbar mikrofon og volume, advarsel ved lavt batteri, lyd- og lydalarm samt hele 5 års garanti. Hos BabySam kan du finde en CaPiDi-babyalarm i flere forskellige farver. Designet er simpelt og enkelt, og babyalarmen er utrolig brugervenlig og nem at betjene. Den virker til perfektion både i koldt og varmt klima, og du kan dermed bruge den hele året, samt tage den med på sommerferie.

 

Find dit babyudstyr hos os

Leder du efter en god og pålidelig babyalarm, så går du ikke galt i byen med CaPiDi. Men ud over babyalarmer, så finder du også et hav af andet nødvendigt udstyr til din baby her hos os. Vi er eksperter på området og vi ved, hvad både baby og forældre har brug for. Derfor kan du roligt regne med, at du kun finder gode kvalitetsprodukter fra anerkendte brands her i vores webshop. Vi har alt lige fra barnevogne og autostole til ventetøj, pusletasker, babysenge og meget mere. Når du handler hos BabySam, så sørger vi for at gøre det nemt og billigt for dig. Det betyder fx, at vi sender dine varer i løbet af kun 1-3 hverdage. Skynd dig derfor at købe en CaPiDi-babyalarm hjem i dag. Vi sidder klar til at behandle din ordre, og vi glæder os til at se, hvilken du vælger.