Shop SALE! Spar op til 50%

COGNIKIDS

Vælg de rette produkter til små hænder

Enhver kan se, at et lille barns hænder ikke er særligt store. Ligeledes fungerer de ikke helt på samme måde som voksnes hænder – i hvert fald ikke før barnet bliver ældre og har udviklet sig mere. Derfor bør der også tages hensyn til disse specielle behov, når du eksempelvis skal vælge kopper og gafler til dit barn.

 

COGNIKIDS har sat børnenes behov i højsædet, og derfor kan du forvente produkter, der er nemme for dit barn at benytte. Huller i større objekter såsom kopper samt knopper på grebet af en gaffel er eksempelvis med til at sørge for, at dit barn kan gribe og holde fast i genstande, der ellers kan være for tynde eller for store.

 

Find produkter fra COGNIKIDS hos BabySam

En drikkekop, skeer, sugerør og meget mere. Det er blandt andet sådanne produkter, du kan forvente at finde hos BabySam, når du leder efter service til de mindste i familien. COGNIKIDS har nemlig sørget for, at deres produkter er så nemme som muligt for dit barn at bruge. Og netop derfor kan en kop fra det nytænkende mærke være den rette løsning, hvis dit barn er ved at lære at være mere selvstændig. 


Lad dig inspirere og friste af udvalget af produkter til spisetid og pleje hos BabySam, hvor du naturligvis finder et godt udvalg af de smarte produkter fra COGNIKIDS. På den måde kan det blive endnu nemmere at sørge for, at dit barn lærer at spise og drikke med mindre hjælp fra voksne.