Elvie

Brand spotlight


Elvie er smart teknologi til kvinder. Med deres innovative og yderst stilrene produkter, formet til at passe kvindekroppen, har de vakt opsigt på markedet inden for brystpumper.


Har du også hørt om deres knibetræner, som hjælper kvinder efter fødslen? Hvis ikke, så læs mere her på siden, hvor vi går bag om mærket og fortæller om deres populære produkter.


Relevans
Shop by
Nulstil
  • (18)
  • (7)
  • (5)
Elektrisk
Nulstil
  • (4)
  • (1)
Farve
Nulstil
  • (2)
Materiale
Nulstil
  • (2)
Mærke
Nulstil
  • (19)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
199,00
4.999,00
Viser 19 ud af 19 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 19 ud af 19 produkter
1

Elvie

Køb Elvie, og gør noget godt for dig selv

Med moderskabet følger en masse nye følelser og udfordringer. Først og fremmest skal du forholde dig til den kæmpestore følelsesmæssige omvæltning, det er at få et barn. Men der følger selvfølgelig også en masse praktiske ting med, når du er blevet mor. Mange ting skal gå op i en højere enhed, og tiden er ofte knap, fordi din lille baby selvfølgelig allerhelst vil ligge helt tæt på dig. 

 

Men selvom dit barns behov kommer før alt andet, så er det også vigtigt, at du som mor passer på din egen krop, som jo både skal igennem en graviditet, fødsel og en amning. Elvie fører i den forbindelse en række produkter, der alle har til formål at hjælpe med forskellige dele af både amning og træning af dit bækkenbund. 

 

Single eller double brystpumpe fra Elvie

Pump ud, når som helst og hvor som helst. Det er konceptet med Elvies trådløse brystpumpe. Elvie-brystpumpen er en af de førende på markedet. Den er nemlig udviklet til at være både brugervenlig, skånsom for brystet, støjsvag og bærbar. Pumpen placeres nemt i din amme-BH. Herefter er det bare at lade maskinen gøre sit arbejde. 

 

Med en Elvie-brystpumpe behøver du hverken ledninger, kabler eller andet for at pumpe dit mælk ud. Til gengæld er den app-styret. Så når du tilslutter pumpen til den gratis app, så kan du blandt andet: 

 

- Følge med i hvor meget mælk, du har pumpet. 

- Se din pumpehistorik for hvert bryst 

- Starte og sætte pumpen på pause

- Skifte position og vælge mellem forskellige intensiteter 

 

Elvies brystpumpe skifter automatisk fra stimuerlingstilstand til pumpetilstand, og den holder ligeledes automatisk op med at pumpe, når flasken er fuld. 

 

Brystpumpen er designet til at passe ind i både din BH og dit liv. Dens bærbare funktion gør det nemlig muligt for dig at klare dagens gøremål, mens du pumper. Du kan have den til at sidde på dit ene bryst, mens du ammer på det andet. Men du kan også sagtens have den til at sidde i BH’en, når du for eksempel støvsuger, går tur med barnevognen eller har barselsbesøg. Brystpumpen er nemlig både diskret og lydløs. 

 

Vælg mellem en pakkeløsning med enten én eller to brystpumper (single eller double). 

 

Curve brystpumpe

Hvis du leder efter et billigere alternativ til Elvies originale brystpumpe, så er deres nye bærbare silikonebrystpumpe med naturlig vakuum et rigtig godt match. Pumpen, som har fået navnet Elvie Curve, er nemlig til dig, der gerne vil have en naturlig udpumpning af dit bryst - uden at stimulere dit bryst til yderligere mælkeproduktion. Med kun et enkelt tryk sætter du gang i en rolig og naturlig sugning. 

 

Denne brystpumpe er også skabt i et diskret, kompakt design, og du kan – på samme måde som med den anden brystpumpe – have den til at sidde i din BH. 

 

Elvies knibetræner

Rigtig mange gravide og barslende kvinder oplever at få en svagere styrke i bækkenbunden. Derfor har Elvie udviklet en bækkenbundstræner – Elvie Trainer. Elvies knibetræner er en sjov og effektiv måde at styrke din bækkenbund. Knibetræneren findes på et fem-minutters træningsprogram, der sætter dine knibeøvelser i system for dig. På den måde får du din helt egen personlige træner. 

 

Med Elvies bækkenbundstræner og den medfølgende app kan du blandt andet se, hvordan dine muskler arbejder, og hvornår du træner på den helt rigtige måde. 

 

Shop det nødvendige tilbehør hos BabySam 

Når du ammer, er det vigtigt, at du sidder behageligt og har en korrekt ammestilling. En god ammepude er derfor alfa omega. Måske oplever du også, at mælken kan løbe i tide og utide? Så er gode ammeindlæg et must. Vi har både ventilerende brystbeskyttere, ammeindlæg i uld og engangsammeindlæg. 

 

Kontakt os, hvis du har brug for hjælp  

Vidste du, at vi hos BabySam har prismatch på Elvie? Det betyder, at vi matcher vores konkurrenters priser og justerer prisen, hvis deres er billigere. På den måde er du sikker på, at vi altid har den bedste pris på markedet. Det gælder i butik såvel som på webshop. 

 

Hvis du har spørgsmål til os, så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice.  Du finder vores kontaktinformation her.