Fra Fejø

Udforsk Fra Fejø hos BabySam

Hos BabySam finder du velsmagende produkter, som ikke er blevet tilsat sukker. Du kan derfor med ro i maven lade din baby nyde smagen af de lækre danske frugter eller grøntsager.

Fra Fejøs babymos og smoothies fås i flere forskellige varianter, og det kan spises som et mellemmåltid direkte fra glasset med en ske, eller du kan putte det oven på grød eller brød. Mosen er lavet enten på grøntsager eller frugtkød med tilhørende skræl. På den måde sørger Fra Fejø for at minimere madspild, og din baby får mange gode vitaminer. Babymosen kommer i små doser, så mængden passer nogenlunde til dit barns alder og appetit. Størrelserne gør det desuden nemt for dig at have dem med på farten, uden at de fylder i tasken. 

 

Intet mindre end kvalitet fra Fejø

Det er naturligt, at du som forælder bekymrer dig om dit barns ve og vel, og derved også hvilke produkter der er de bedste. Med dansk økologi i topkvalitet er der ingen grund til bekymring. Fejøfrugten er nemlig kendt for at være noget helt særligt. Det skyldes blandt andet de gode betingelser, som frugten og grøntsagerne har på øen. For det første skinner solen mere på Fejø end i resten af Danmark, og for det andet sikrer havet omkring øen et lunere klima. Lys og varme er altså med til at give frugten på Fejø ekstra saft og kraft med en perfekt blanding af syrlighed og sødme. 

 

Når den lækre, økologiske frugt fra øen er plukket, sejles den over til fastlandet på Lolland. Her bliver frugten omdannet til mos og kommes derefter på glas på det økologiske gods Knuthenlund. Udover økologi laver Fra Fejø også produkter, der er glutenfri og veganske. 

 

Fra Fejø: Et alternativ til produkterne i supermarkedet

Skaberne af Fra Fejø, Thomas Hermansen og Ditte L. Mortensen, oplevede selv et stort behov for at finde babymos til deres ældste barn, so levede op til deres standarder for økologi og tilsætningsstoffer. Dét havde de svært ved at finde i supermarkederne, så derfor satte de sig for at lave mosen selv og gøre en virksomhed ud af det i 2017. 

 

Kontakt, eller besøg BabySam

Du er mere end velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til Fra Fejø, vores sortiment eller noget helt tredje. Vi har også landsdækkende BabySam-butikker, som du med fordel kan besøge, hvis du bor i nærheden.