Relevans
Søg i resultater
Shop by
Nulstil
  • (11)
Mærke
Nulstil
  • (12)
Pris
Nulstil
79.95
189.95
Viser 12 ud af 12 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 12 ud af 12 produkter
1

Økologiske produkter fri for skadelige stoffer

LIlle Kanin er milde, skånsomme hudplejeprodukter, som er specielt udviklet til din babys sarte hud. Lille Kanins mission er at give din baby og ikke mindst din babys hud den bedste og reneste start på livet. Produkterne derfra er derfor også både milde og fyldt med gode og økologiske ingredienser, som er nænsomme for dit barns hud såvel som hår. 

 

Lille Kanins råvarer stammer alle fra planter. Det påvirker nemlig både miljøet og klimaet mindst muligt. Lille Kanin har generelt stor fokus på at skåne miljøet. Det ses også på valget af emballage, som er lavet af genanvendelige materialer. Så når du køber hudplejeprodukter fra Lille Kanin, så er du ikke kun ved din babys hud. Du er også god ved vores planet. 

 

Vælg veganske og naturlige ingredienser 

Lille Kanin indeholder en række gode ingredienser, som tager sig af forskellige formål. Alle ingredienserne er som sagt veganske og naturlige. Med ud over, at de er fri for kemi, så indeholder Lille Kanin-produkterne også naturlige olier og E-vitamin, der er med til at give din babys hud den pleje, den fortjener. Produkterne er i øvrigt udviklet i samarbejde med tre anerkendte organisationer, nemlig: 

 

- Allergy Certified 

- Ecocert Cosmos Natural 

- Svanemærket 

 

Certificeringerne er med til at sikre, at Lille Kanin altid leverer hudpleje i høj kvalitet. 

 

Tag Lille Kanin med i badet 

Vidste du, at vores Lille Kanin ‘Bad & Baby Olie’ er god for både mor og barn? Produktet indeholder nemlig både abrikoskerne-olie, økologisk jojoba-olie og E-vitamin. Det er skønne ingredienser, som er med til at fugte og give både din og din babys hud den næring, som den trænger til. Så forkæl dig selv og dit barn med en god olie fra Lille Kanin. Olien kan med fordel tilsættes i dit karbad eller din babys badekar. Tilføj blot et par dråber i badet. 

 

Når I er ude af badet, så kan I med stor fordel smøre lidt af Lille Kanins gode lotions eller fede cremer på kroppen. De er fyldt med E-vitamin, økologisk shea butter, naturlig mandelolie, solsikkeolie og kokosolie. Det vil med garanti efterlade både din og dins babys hud helt silkeblød og glad.

 

Du kan faktisk bruge ‘Bad & Baby’ til et hav af forskellige formål, blandt andet: 

 

- Som kropsolie, du påfører efter bad 

- Som fugtgiver og plejende produkt i karbadet

- Til at fjerne arp i din babys hovedbund 

- Som kur mod tør og skællet hovedbund 

- Som massageolie 

- Til din intimbarbering 

- Som makeupfjerner 

- Til at lave et lækker fodbad 

Og meget meget mere 

 

Så selvom Lille Kanins produktserie er forholdsvis smal, så kan de gode produkter anvendes til en masse forskellige formål. Klik dig ind på de forskellige produkter, og læs mere om, hvad det enkelte produkt kan bruges til. 

 

Køb Lille Kanin hos BabySam

Vælg dine favoritter hos BabySam, og klik det hele i din kurv. Tilføj for eksempel nogle af vores mest populære Lille Kanin-produkter som ‘SOS Balm’, de gode cremer til bleskift eller Lille Kanin ‘Bad & Shampoo’. Vi tør godt love dig, at din babys hud vil takke dig. Er det nogle andre produkter end Lille Kanin, du leder efter? Så kan du heldigvis finde et stort udvalg af plejende produkter hos BabySam. Se for eksempel KRAES og Derma som også laver skønne og milde produkter specifikt til din baby.