Relevans
Shop by
Nulstil
  • (16)
  • (4)
  • (13)
Elektrisk
Nulstil
  • (5)
Farve
Nulstil
  • (1)
  • (1)
Materiale
Nulstil
  • (6)
Mærke
Nulstil
  • (26)
Pris
Nulstil
59,00
1.899,00
Viser 26 ud af 26 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 26 ud af 26 produkter
1

Køb dine NENO-produkter hos BabySam

Kender du de gode og sikre produkter fra NENO? NENO-produkterne er nemme og behagelige at bruge. Og så er de specifikt fremstillede til at være sikre at bruge for både dig selv og dit barn. Her på siden finder du et bredt udvalg af forskellige elektroniske enheder, som kan være med til at lette din hverdag, som sandsynligvis allerede er fyldt med alverdens huslige gøremål, gåture med barnevognen og ikke mindst amning eller flaskegivning af din baby. 

 

Her på siden finder du blandt andet: 

 

- Elektriske brystpumper 

- Infrarøde termometre 

- En sterilisator og flaskevarmer

- Mælkeerstatning/vællingmaskiner 

 

Find de rette produkter i vores sortiment, og glæd dig til en hverdag hvor tandbørstning, udmalkning og forberedelse af flaskegivning går meget nemmere.  

 

NENO-brystpumpe 

Hos BabySam sælger vi flere gode brystpumper. Både elektroniske og manuelle. Når du køber en brystpumpe fra NENO behøver du ikke gøre noget. De er nemlig elektriske og har et klassisk trykknap-operativsystem, der gør det utrolig nemt og let for dig at bruge. Desuden er NENO-brystpumperne skabt i et trådløst design, hvilket betyder, at du blot skal trykke enheden mod brystet, og herefter tænde pumpeenheden. Enheden skifter herefter automatisk til drifttilstand og slukker igen efter 30 minutters brug. 

 

Når du køber brystpumper fra NENO kan du både vælge vælge en single brystpumpe eller en en pakke med to pumper, så du kan pumpe begge bryster på én gang. 

 

Mælke- og vællingmaskinen, AQUA

Kender du det. Din baby er sulten og det skal bare være NU. Og så starter balladen. For du skal altså først lige koge vand, vente på at modermælken er afkølet og har nået den rette temperatur (37 grader) og til sidst tilsætte pulveret i flasken med den rette mængde vand. Husk også at ryste grundig. 

 

Heldigvis findes der en meget nemmere løsning. På få minutter kan du nemlig få en flaske klar, som er perfekt tempereret og lavet i steriliseret vand. NENOs mælkemaskine kan både koge vandet op til 100 grader og køle det ned til netop den temperatur, som du vælger. For eksempel 37 grader. 

 

Spørg kundeservice 

Har du brug for at vide mere om vores NENO-produkter? Hvis du har spørgsmål til vores brystpumper, termometre eller måske noget specifikt om din ordre, så er du selvfølgelig velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vores dygtige personale sidder klar til at hjælpe dig.