Spar 25-40% på ALT tøj & sko! Shop Mid Season Sale.
Relevans
Shop by
Nulstil
 • (4)
 • (5)
 • (5)
 • (4)
Mærke
Nulstil
 • (5)
Farve
Nulstil
 • (1)
Pris
Nulstil
50,00
1.249,50
Viser 5 ud af 5 produkter
Vis alle
Relevans
 • Slyngevugge Tvilling grå - fiber madras inkl. loftkrog
  Outlet
  NONOMO
  Slyngevugge Tvilling grå - fiber madras inkl. loftkrog
  1.249,00 DKK
  Før: 2.499,00 DKK
  Online
  10 butikker
  Spar 50%
 • Slyngevugge Tvilling natur - fiber madras inkl. loftkrog
  Outlet
  NONOMO
  Slyngevugge Tvilling natur - fiber madras inkl. loftkrog
  1.249,50 DKK
  Før: 2.499,00 DKK
  Online
  3 butikker
  Spar 50%
 • Slyngevugge Grå – mikrofibermadras inkl. loftkrog
  Outlet
  NONOMO
  Slyngevugge Grå – mikrofibermadras inkl. loftkrog
  749,50 DKK
  Før: 1.499,00 DKK
  Online
  14 butikker
  Spar 50%
 • Myggenet til Slyngevugge hvid
  Outlet
  NONOMO
  Myggenet til Slyngevugge hvid
  50,00 DKK
  Før: 159,00 DKK
  Online
  20 butikker
  Spar 68%
 • Slyngevugge Natur – mikrofibermadras inkl. loftkrog
  NONOMO
  Slyngevugge Natur – mikrofibermadras inkl. loftkrog
  749,50 DKK
  Før: 1.499,00 DKK
  Online
  21 butikker
  Spar 50%
Side 1 ud af 1 | 5 ud af 5 produkter
1

NONOMO hos BabySam

Siden 2010 har du kunne finde NONOMO på markedet blandt førende producenter af vugger til babyer. De tyske brand lægger især vægt på naturlige og økologiske materialer. Singing-vuggen er fremstillet af 100% ubehandlet organisk bomuld. Når det kommer til din baby, er der ikke plads til kompromiser, og derfor kan du roligt investere i produkter fra NONOMO. Brandet garanterer sikkerhed i topklasse, og du kan derfor være helt rolig. Hos BabySam er vi glade for at kunne præsentere et unikt brand med så gode værdier, og vi håber derfor, du vil få stor glæde af NONOMO. Her på siden kan du vælge den anerkendte slyngevugge i forskellige farver, og du kan endda vælge en tvillinge-model. Vuggen smyr sig om din baby og sikrer tryghed og varme på en måde, som en almindelig vugge ikke helt tilbyder.

 

Når du har besluttet dig for at bestille en hængevugge hjem, så glem ikke at få en madras med i købet. Madrasserne er udviklet specifikt til vuggen, og så er den utroligt blød og kan vaskes ved håndvask. Vores sortiment inkluderer også NONOMO madrassen lavet med ren fåreuld. Dette har selvrensende egenskaber. Den naturlige lanolin, der findes i fåreuld, absorberer ikke bakterier og har en yderligere helende og antiinflammatorisk virkning.

Med en vugge fra NONOMO er der garanti for en bedre nattesøvn. Brug den fra barnet er nyfødt og op til omkring 2,5-års alderen. Vuggen omslutter dit barn og giver barnet en følelse af stadig at ligge inde i mors mave, hvilket skaber ekstra tryghed for helt nyfødte størrelser.

 

Dit barn fortjener det bedste

Der er naturligvis ingen tvivl om, at dit barn fortjener det allerbedste. En god nattesøvn er utrolig vigtigt, og selvom der kan være stor forskel på, hvordan børn sover om natten, så er der ingen tvivl om, at hyggen er optimal i en slyngevugge fra NONOMO. Vil du dog alligevel gerne se nærmere på vores mange andre bud på vugger til din baby, så find dem her. Her kan du vælge imellem andre store brands som fx Leander, der også producerer populære hængevugger. Når du bestiller her på siden, sørger vi for levering i løbet af få hverdage, og fragten følger altid med til skarpe priser. Hold dig derfor ikke tilbage, men bestil i dag, eller kig forbi en af vores BabySam-butikker, der ligger jævnt fordelt over hele landet.