Relevans
Shop by
Nulstil
  • (27)
  • (2)
  • (21)
Alder
Nulstil
  • (1)
  • (11)
  • (13)
  • (9)
  • (2)
Mærke
Nulstil
  • (27)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
66,47
129,95
Viser 27 ud af 27 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 27 ud af 27 produkter
1

Find dit Ravensburger-puslespil hos BabySam

Ravensburger er kendt og elsket verden over for deres flotte motiver i højeste kvalitet. Hvad enten det er et voksenpuslespil med flere tusinde brikker eller et puslespil til børn med kun få brikker, så leverer de det absolut bedste på markedet. Er dit barn helt vild med tegneseriefigurer som Gurli Gris, Paw Patrol og Frost, så kan du forkæle dem med et puslespil i deres favorittema. Er dit barn mere til dinosaurer eller traktorer, kan du også finde det. 

 

For at dit barn skal få mest muligt ud af de nye puslespil, skal de selvfølgelig være alderssvarende. På den måde sikrer du høj motivation, sjov og ikke mindst udvikling. I sortimentet hos BabySam kan du finde puslespil med:

- 12 brikker

- 24 brikker

- 49 brikker

 

Når de små guldklumper runder de tre år, vil de sandsynligvis være i stand til at lave et puslespil på 12 brikker. Nogle børn kan sagtens lave dem tidligere, mens andre er lidt længere tid om at fange konceptet. Indtil dit barn runder de fem år, kan du fint holde dig til puslespil med 49 brikker. Når du fornemmer, at dit barn begynder at kede sig, kan du opgradere til et puslespil med 50-100 brikker.

 

Prøv sjove memoryspil fra Ravensburger

Hos BabySam har vi også sjove memoryspil fra Ravensburger, som kan være ganske underholdende og lærerige på samme tid. Børn er gode til at huske detaljer, og derfor vinder de faktisk ret ofte huskespillet over de voksne. Memoryspil er desuden en god og simpel måde for dit barn at blive introduceret til såkaldte konkurrencespil, hvor der er pludselig er en vinder. 

 

Filosofien bag Ravensburger

Ravensburger har en helt særlig filosofi, som er grundstenen i deres virksomhed og alle produktioner: “Leg er mere end blot tidsfordriv, nydelse er mere end at have det sjovt, og uddannelse er mere end at erhverve viden”. Puslespillene er skabt til at bringe mennesker tættere sammen med nærhed og velvære. Og det må man sige, at de har stor succes med.

 

Shop Ravensburger-puslespil eller andre produkter

Har du allerede fundet et puslespil, som vil være et hit derhjemme? Så køb det online, og afhent i din nærmeste BabySam, eller få det sendt hjem. 


Leder du efter puslespil til børn under tre år? Så tag et kig på Goki, og find flere af de klassiske træpuslespil. Vi har også masser af andet legetøj, hvis dit barn slet ikke kan lide puslespil (endnu).