Shop SALE! Spar på alle kategorier her.
Relevans
20 produkter
Shop by
Nulstil
 • (7)
 • (19)
 • (1)
Alder
Nulstil
 • (14)
 • (14)
 • (3)
 • (5)
 • (4)
 • (1)
 • (1)
Mærke
Nulstil
 • (20)
Pris
Nulstil
29,95
119,95
Viser 20 ud af 20 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 20 ud af 20 produkter
1

Goki trælegetøj hos BabySam

Goki er kendt for deres skønne legetøj, der primært er produceret i træ, men også andre materialer såsom filt. Det betyder, at legetøj fra Goki er uden skadelige stoffer. Du kan derfor trygt vælge legetøj fra Goki til dit barn. Her hos BabySam kan du som oftest finde følgende produkter fra Goki:

 

- Puslespil, både til de allermindste og til de lidt større

- Køretøjer, for eksempel traktorer, kranbiler og lastbiler

- Legetøj til rolleleg, eksempelvis doktor, butik eller bondegård

 

Tanken bag Gokis legetøj er, at det skal være funktionelt og farverigt, og så skal det være sjovt at lege med, så hele familien gerne vil være med. Derudover forestiller legetøjet som regel flotte figurer og temaer, som barnet genkender fra eksempelvis vuggestuen, fra sange og fra tv. Hvis dit barn for eksempel er rigtig glad for dyr eller for traktorer, kan du med sikkerhed finde det nye yndlingslegetøj fra Goki her hos os.

 

Goki skaber læring gennem leg

Gokis legetøj udvikler barnets motorik og sensoriske færdigheder - men gennem leg. puslespil udvikler for eksempel barnets motorik og forståelse for former. Samtidig hjælper de tematiske puslespil barnet med at kunne kategorisere. Ét puslespil har brikker, der alle forestiller forskelligt tøj, mens brikkerne i et andet puslespil alle forestiller ting, der findes i haven. På den måde lærer barnet at skabe orden i sin verden.

 

Find babylegetøj hos BabySam

Goki er et populært valg, når du vil forkæle de mindste med nyt legetøj i høj kvalitet. Men vi har også mange andre gode mærker, der producerer godt legetøj til de yngste. Du kan for eksempel finde disse kendte mærker:

 

- Goki

- Done by Deer

- Vtech

- Baby Einstein

- Lamaze

- Djeco

- Jellycat

- Playgro

- Sophie la Girafe

 

… og mange flere af de bedste mærker inden for legetøj til de mindste børn. Her finder du alt vores babylegetøj. Vi har et kæmpe udvalg af babylegetøj, så du kan med sikkerhed finde noget hos os, som dit barn bliver glad for.

 

Det kan dog virke uoverskueligt at finde rundt mellem alle de forskellige mærker og muligheder. Det er for eksempel helt normalt at være i tvivl om, hvilket legetøj, der passer til dit barns alder. Er du i tvivl om, hvad du skal vælge? Så har vi en stor guide til legetøj, hvor du måske kan finde svar.

 

Besøg en BabySam butik

Du kan selvfølgelig også få hjælp og rådgivning af vores personale i butikkerne. Du er altid velkommen til at besøge en af vores butikker, hvor vi med glæde vil besvare dine spørgsmål. Find din nærmeste BabySam her, og oplev selv vores store udvalg af legetøj, herunder Goki.


Hvis du allerede har besluttet dig for, hvad du vil købe, men ikke har tid til at vente på postbudet, så kan du prøve Klik & Hent og få varen samme dag. Med Klik & Hent kan du nemt reservere en vare online og hente den i butikken.