Spar 20-30% på flere brands! Shop medlemstilbud her.

Sov godt med Studio Feder sengetøj

Vil du gerne have, at dit barn sover trygt i lækre naturmaterialer? Og ønsker du den bedste kvalitet til familien? Så er vi hos BabySam glade for at præsentere dig for sengetøj fra danske Studio Feder. Med en forkærlighed til tekstiler af naturmateriale formår Studio Feder at designe luksuriøst og tidløst sengesæt til både børn og voksne. Det bløde og lækre sengetøj vil føles skønt mod dit barns hud. Selv påstår brandet, at Studio Feder sengetøj er markedets bedste kvalitet. Og det langtidsholdbare sengetøj kan du naturligvis finde hos BabySam. 

 

Farver i soveværelset kan være afgørende for en god nats søvn uden forstyrrelser. Derfor er designet hos Studio Feder både simpelt og enkelt. Netop de afdæmpede farver gør det nemmere for dit barn at få et sundt og roligt sovemiljø. Og så passer den skandinaviske stil perfekt ind i mange hjem og værelser. Ved at vælge neutrale farver går dit barns sengetøj aldrig af mode. Et perfekt valg til den moderne familie, der ønsker lækker komfort og et stilbevidst design. Se alt vores sengetøj her.

 

Økologisk kvalitet der holder

Personen bag Studio Feder er tøjdesigner Sascha Feder. Hendes mission? At skabe langtidsholdbare produkter, der passer ind til den moderne families behov. Derfor passer økologi og bæredygtighed rigtig godt ind hos Studio Feder. Sascha Feder brænder nemlig for naturmaterialer i et minimalistisk design. Derfor er alt sengetøj, nattøj og tæpper udført i økologisk bomuld. Brandets kærlighed for økologi betyder, at Studio Feder har været GOTS-certificeret siden 2019. Ud over en høj kvalitet får du altså også tekstil med bæredygtighed - og ingen dårlig samvittighed. 

 

Dit barn vil uden tvivl kunne få stor glæde med produkter fra Studio Feder, der vil gavne i mange år. Vælg f.eks. et skønt sengesæt i naturfarver og med fine striber. Med en usynlig lynlås er det nemt at lukke både pude- og dynebetræk. Hertil vil en skøn pyjamas i matchende farver gå perfekt til. Det hele er - naturligvis - lavet på 100% økologisk bomuld. Dét er dansk design, når det er bedst.

 

Køb Studio Feder hos BabySam

Ved at kombinere æstetik og etisk design forstår Studio Feder at henvende sig til familier, der sætter pris på den gode kvalitet og komfort. Uanset om du vægter økologi højt eller ej, er der mange fascinerende og skønne detaljer i vores varer fra Studio Feder. Er du interesseret, eller sidder du med spørgsmål? Så tilbyder vi gerne vores professionelle hjælp.