Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Babyudstyr og legetøj til de mindste børn 

I 1991 blev Tiny Love grundlagt, og siden da har de lavet et væld af skønne produkter til både babyer og børn. For Tiny Love er det vigtigt at lave legetøj til babyer, som ikke bare er sjovt, men tilmeld bidrager til dit barns udvikling. I dag er Tiny Love et verdenskendt brand, som bliver solgt i over 50 lande verden over. 

 

Tiny Love stimulerer dit barns udvikling 

Med deres produkter forsøger Tiny Love at være innovative, samtidig med at de vil bibeholde deres originalitet. Målet for Tiny Love er nemlig at hjælpe dit barns udvikling ved at at skabe gode forhold for underholdende legetid. Tiny Love-produkterne har derfor også alle forskellige stimulerende funktioner. 

 

Produkterne fra Tiny Love er skabt med hjælp fra eksperter, og her er der blevet lagt vægt på især syv forskellige elementer, der skal være med til at stimulere dit barns udvikling. De syv elementer er: 

 

- Emotionel intelligens 

- Finmotorik 

- Krydsaktivering af hjernen 

- Fantasi og kreativitet 

- Sprog og kommunikation 

- Den kognitive forståelse 

- Sanser  

 

Disse syv elementer er altid forsøgt inkorporeret, når Tiny Love udvikler nye produkter. Inden produkterne bliver lanceret, er de igennem en række skrappe tests, som blandt andet inkluderer en sikkerhedstest. Alle produkter overholder selvfølgelig de gældende EU-standarder og andre internationale standarder for legetøj til små børn.  

 

Skal du købe andet legetøj til din baby eller dit barn? Se det store udvalg af blandt andet babylegetøj, bideringe og børnebøger her hos BabySam.    

 

Køb Tiny Love hos BabySam

Når du køber vores Tiny Love-produkter, så får du altid prismatch med i dit køb. Det betyder helt konkret, at vi matcher prisen, hvis den findes billigere et andet sted. På den måde er du nemlig sikker på, at vi altid kan give dig den bedste pris. 

 

Hvis du har spørgsmål til et Tiny Love-produkt eller er i tvivl om noget andet, så er du velkommen til at kontakte vores kundeservice. Vi glæder os til at hjælpe dig!