Shop SALE! Spar på alle kategorier her.
Relevans
6 produkter
Shop by
Nulstil
  • (6)
  • (6)
Alder
Nulstil
  • (6)
Mærke
Nulstil
  • (6)
Kategori
Nulstil
Pris
Nulstil
125,00
534,95
Viser 6 ud af 6 produkter
Vis alle
Relevans
Side 1 ud af 1 | 6 ud af 6 produkter
1

Dukker sætter gang i mange sjove lege

Kun fantasien sætter grænserne for, hvad en dukke kan bruges til, når dit barn leger. Dukker kan spille hovedpersonen i langt de fleste, sjove og hyggelige lege, når dit barn folder sin fantasi ud. Den kan både sidde med til teselskab og tage med på vilde og fantasifulde eventyr. Og så kan den selvfølgelig også lære dit barn at drage omsorg og tage sig af et andet, lille menneske. 

 

Når dit barn har fået fat i sin første dukke, så kan I eventuelt udvide med et dukkehus, en dukkevogn eller andet tilbehør til dukkerne. Det vil helt sikkert falde i god jord hos dit barn. 

 

Forbered dit barn på familieforøgelse 

Tiny Treasure-dukkerne er utrolig naturtro og realistiske. Og flere af dem kan også blandt andet åbne og lukke øjnene ligesom at de kan tage en sutteflaske eller sut i munden. På den måde er der virkelig lagt op til hyggelige lege, hvor dit barn kan lære at passe godt på en lille baby. Måske skal Tiny Treasure-dukke gøre dit barn klar til en lillebror eller -søster? Hvis storesøster eller -bror ikke er så stor endnu, så kan det nemlig være en god idé, at de har deres egen lille dukke, som de kan pleje, mens mor eller far udfører samme handling på lillebror eller -søster. 

 

Køb Tiny Treasure hos BabySam

Børn lærer gennem leg og rollespil med blandt andet dukker. Dukkerne kan nemlig være med til at bearbejde det lille barns hverdag og mange indtryk. Rolleleg med dukker er godt og lærerigt for dig barn. Det skaber en god udvikling, og giver dit barn lov til at udtrykke sig på forskellige måder. Samtidig er det også en god måde for dit barn at spejle den virkelig verden gennem den måde, som det lader dukkerne agerer på i legen. 

 

Hos BabySam kan du finde forskelligt legetøj fra Tiny Treasure. Vælg for eksempel mellem:

 

- Forskellige dukker 

- Autostole til barnets dukke

- Tøj til dit barns dukke

- Bæresele til dukken

- Et lille puslebord til dukken 

- Pusletaske til dukken

 

Køb en dukke, og vælg det rette tilbehør hos BabySam. 

 

Kontakt vores kundeservice

Er du eller dit barn også helt vild med dukker? Køb dit barns legetøj og dukker hos BabySam. Hvis dit barn er mere til bamser, dyrefigurer, biler, fly og tog eller andet sjovt legetøj, så har vi heldigvis også et stort udvalg af alt muligt andet legetøj hos BabySam.   

 

Vidste du, at vi prismatcher alle vores varer undtagen tøj og sko? Det gælder selvfølgelig også for produkterne fra Tiny Treasure. Det er nemlig vigtigt for os, at du aldrig betaler for meget for dine varer, når du handler hos BabySam. 

 

Har du brug for hjælp? Kontakt BabySam i dag. Vores dygtige medarbejder i kundeservice sidder klar til at svare på store og små spørgsmål om Tiny Treasure, legetøj og alt derimellem.