Relevans
Shop by
Nulstil
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (1)
Farve
Nulstil
 • (1)
 • (1)
Materiale
Nulstil
 • (1)
Mærke
Nulstil
 • (1)
Kategori
Nulstil
Viser 1 ud af 1 produkter
Vis alle
Relevans
 • Hagesmæk Langærmet - Kokosnød
  Outlet
  Twistshake
  Hagesmæk Langærmet - Kokosnød
  131,97 DKK
  Før: 219,95 DKK
  Online
  1 butik
  Spar 40%
Side 1 ud af 1 | 1 ud af 1 produkter
1

Oplev udvalget af produkter fra Twistshake

Svenske Twistshake er blandt andet kendt for æstetiske produkter med kreative detaljer, som både forældre og barn kan nyde. Vores babyprodukter fås i forskellige farver som lyserød, blå og grå, og du kan med fordel købe alt, du skal bruge, i samme farve, så det udgør et matchende sæt. 

 

Her hos BabySam forhandler vi Twistshakes: 

 

- Hagesmækker

- Bideringe

- Bestik

- Tallerkener

- Kopper med tud eller sugerør

- Og meget mere

 

Twistshake er skabt for at løse udfordringer

Twistshake er en sand solstrålehistorie, som tog de første spæde skridt i 2015. Svenske Vienar Roaks oplevede gentagne gange - både ved personlig børnepasning og hos forældre på gaden - hvordan flasker med modermælkerstatning, bespisning af børn og efterfølgende rengøring kunne være udfordrende og stressende. Derfor ønskede han at skabe innovative produkter, der kunne løse nogle af de problemstillinger, som forældre verden over oplever. Brandet har på sin korte levetid formået at vokse sig til uigenkendelig størrelse.

 

Hvis du er nysgerrig på, hvilke innovative designs Twistshake har skabt for at hjælpe forældre til en nemmere hverdag, så klik ind på produkterne, og læs mere.

 

Twistshake er sikkert og fri for kemikalier

Som forældre er det naturligt at bekymre sig om sit barns ve og vel. Derfor kan du nemt bruge lang tid på at finde frem til de bedste og mest sikre produkter til dit barn. Med Twistshake er der ingen grund til bekymring. Deres produkter er nemlig skabt i materialer, der er 100 % sikre at bruge og fri for kemikalier. Desuden lever de op til alle gældende sikkerhedskrav på området. 

 

Lignende mærker som Twistshake

Har du alligevel brug for at researche lidt mere, inden du træffer valget? Så kan du tage et kig på lignende mærker som EZPZ og Done By Deer, der ligeledes laver kemikaliefri produkter i blandt andet blødt og sikkert kvalitetssilikone. 

 

Besøg, eller ring til BabySam

Hos BabySam står vi altid til rådighed med hjælp og rådgivning, for at du som forælder trygt og roligt kan købe de helt rigtige produkter til dit barn. Du er derfor mere end velkommen til ringe eller maile vores kundeservice. Du kan også kigge forbi en af vores landsdækkende butikker, og få syn for sagn.