Vi har vilde fødselsdagstilbud! Se dem alle her.
Relevans
Søg i resultater
Shop by
Nulstil
 • (1)
 • (2)
Mærke
Nulstil
 • (1)
 • (1)
Pris
Nulstil
1,249.00
1,399.00
Viser 2 ud af 2 produkter
Vis alle
Relevans
 • IDA-MARIE Kravlegård - hvid FSC®
  Hoppekids
  IDA-MARIE Kravlegård - hvid FSC®
  1,399.00 DKK
  Online
  2 butikker
 • Cheer kravlegård little explore
  Joie
  Cheer kravlegård little explore
  1,249.00 DKK
  Online
  1 butik
Side 1 ud af 1 | 2 ud af 2 produkter
1

Værd at vide om kravlegårde

Hvad bruger man en kravlegård til?

Kravlegården holder babyer sikkert inde i et afgrænset område og forhindrer, at de kravler væk eller kommer i kontakt med farlige genstande. Kravlegården er desuden nyttig, hvis du som forældre skal bruge et sted, du kan placere din baby, mens du tager dig af andre opgaver. Kravlegården kan hjælpe med at skabe et sikkert og trygt miljø for babyer.

Hvor stor skal en kravlegård være?

Størrelsen på en kravlegård kan variere, men den skal være stor nok til, at barnet kan bevæge sig frit og lege indenfor den afgrænsede plads. De fleste kravlegårde er 70x70 centimeter til 100x100 centimeter i størrelse. Mens baby er helt lille, er størrelsen dog ikke så vigtig. Når barnet bliver større, kan det være en idé med en stor kravlegård.

Kravlegårde - hyggeligt, nemt og bekvemt

Mange familier klarer sig nemt uden en kravlegård, men vi kan ikke komme udenom, at den er en god hjælp i hverdagen. Når de små begynder at kravle rundt og gå på opdagelse, kan kravlegården fungere som en god ekstra tryghed. Man kan i princippet bruge kravlegården fra starten af babyen liv, såfremt man polstrer den godt, så baby ikke kan stikke armene og benene ud mellem tremmerne.

 

Fra dit barn er omkring en måned gammel, kan det især have stor glæde af en kravlegård. Mange af modellerne er udstyret med en justerbar bund, så du let kan indstille dybden. Imens dit barn endnu er et lille spædbarn, der ikke tumler rundt, kan bunden løftes op i højden. På den måde er det lettere for dig og din ryg at løfte barnet ind og ud samtidig med, at barnet ligger i en højde, hvor det stadig er tæt på jer forældre og søskende. Når dit barn endnu er et spædbarn, kan du med fordel udstyre kravlegården med en fin uro, så der er noget spændende at se på inden for rækkevidde. Jo større barnet er, desto længere ned sænkes bunden, så der bliver plads til tumlen og leg.

 

Selvom en kravlegård måske kan virke som en nem løsning for forældrene, så er der mange børn, som nyder tiden her. Er der flere børn i huset og måske en hund, så kan kravlegården fungere som et sted, hvor barnet bliver skærmet lidt af for uroen i hjemmet. Her er der ro og fred til at slappe af og hvile sig. Du kan nemt skabe et hyggeligt miljø for dit barn ved at fylde kravlegården med lækre tæpper og en god, blød sengerand.

 

En kravlegård er nok mest af alt et godt redskab, når forældrene har brug for begge hænder. Men ikke desto mindre så kan kravlegården faktisk også bruges som øvelsesterræn. Når den lille langsomt begynder at rejse sig op ad ting, kan tremmerne være en fordel samtidig med, at den blødemadras i bunden tager godt fra, når balancen svigter. Når dit barn bliver stærk nok, kan han eller hun gå mange gange rundt om kravlegården, ved at støtte sig til tremmerne hele vejen rundt. Selvom dit barns frihed til at udvikle sig er noget af det vigtigste i opvæksten, så er leg aldrig uden risiko for at komme til skade. Derfor er det vigtigt at tage højde for sikkerheden, når barnet bliver stort nok til at tumle rundt. Kravlegården er som et frirum, hvor barnet selv kan styre spillets gang. Dog skal man holde sig for øje, at en kravlegård ikke er et klatrestativ, da den kun kan klare en hvis vægt og belastning.

 

Alle familiers hjem og behov er forskellige, og derfor er modellerne heller ikke ens. Her hos BabySam finder du forskellige modeller, der kan imødekomme de behov, I har – hvad end kravlegården skal være stationær, så den har samme placering hele tiden, eller den skal være mere let, så den er nem at flytte rundt på.