Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Sikker handel på BabySam.dk

Hos BabySam.dk er det nemt og sikkert at betale med betalingskort

For at fremme sikker online handel og at du som kunde kan føle dig tryg når du handler online, har BabySam.dk indført sikkerhedsløsningen 3D Secure og Dankort Secured by Nets. På den måde er dit betalingskort tilknyttet dit mobilnr. via NemID, og du vil på webshops som er tilknyttet 3D Secure og Dankort Secured by Nets, blive bedt om at indtaste en éngangskode som sendes til dig via SMS, når du afslutter dit køb. Det er nemt, hurtigt og sikkert for dig som kunde.


Hvis du på BabySam.dk ønsker at betale med Mastercard eller Visa kort, vil du derfor som en del af betalingen blive ledt gennem denne sikkerhedsløsning. For Visa og Visa Electron hedder løsningen ”Verified by Visa,” for MasterCard kaldes løsningen ”MasterCard Secure Code” .En fællesbetegnelse for disse sikkerhedsløsninger er ”3D Secure”.Hvis du betaler med Dankort på BabySam.dk

Dankorts løsning til at sikre dig som kunde, kaldes "Dankort Secured by Nets."  I praksis betyder det at hvis dit samlede køb overstiger et beløb på over 450 kr., vil du få tilsendt en SMS-kode, som skal indtastes ved køb.


Fælles for dem alle, er at dit kort er tilknyttet dit personlige mobilnummer, hvortil du vil modtage en éngangskode via SMS, for at gennemføre dit køb.


Hvad skal jeg gøre, hvis mit kort ikke er tilmeldt 3D Secure eller Dankort Secured by Nets?

Hvis der ikke er tilknyttet et mobilnummer til dit kort, vil du blive bedt om at gøre dette når du afslutter dit køb, vha. dit NemID. Herefter vil du modtage en éngangskode via SMS som du skal indtaste. Når denne er godkendt vil dit mobilnummer være tilknyttet dit kort og du er klar til at modtage en SMS-kode for at gennemføre dit igangværende køb. Du vil herefter modtage en ordrebekræftelse fra os.


Næste gang du handler hos os, eller andre webshops som er tilknyttet 3D Secure og Dankort secured by Nets, vil du fremover blot modtage en ny engangskode, som du skal indtaste når du afslutter dit køb.


Hvis du ønsker at tilmelde dit kort på forhånd

Du har naturligvis også mulighed for at tilmelde dit kort på forhånd. Tilmelding af dit kort, uanset om du har MasterCard, Visa kort eller Dankort, er enkelt og kan gøres via få trin. Hav blot dit NemID og din mobil telefon i nærheden.


Sådan tilmelder du dig på forhånd

1. Tryk på linket nedenfor

2. Indtast dine kortoplysninger

3. Log på med NemID

4. Skriv dit mobilnummer og bekræft via SMS

4. Godkend med NemID


Du er nu sikret at dit tilmeldte kort ikke kan misbruges på webshops som bruger 3D Secure eller Dankort Secured by Nets.