Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.
Relevans
5 produkter
Shop by
Nulstil
 • (5)
Lagerstatus
Nulstil
 • (5)
Materiale
Nulstil
 • (5)
Certificering
Nulstil
 • (5)
Farve
Nulstil
 • (1)
 • (1)
 • (1)
 • (2)
Pris
Nulstil
84,98
94,98
Viser 5 ud af 5 produkter
Vis alle
Relevans
 • Stofble 3 stk . - powder
  Varen udgår
  Done By Deer
  Stofble 3 stk . - powder
  84,98 DKK
  Før: 169,95 DKK
  Online
  21 butikker
  Spar 50%
 • Stofble 3 stk. - blue
  Varen udgår
  Done By Deer
  Stofble 3 stk. - blue
  84,98 DKK
  Før: 169,95 DKK
  Online
  16 butikker
  Spar 50%
 • Stofble 3 stk. GOTS - lalee pudder
  Varen udgår
  Done By Deer
  Stofble 3 stk. GOTS - lalee pudder
  94,98 DKK
  Før: 189,95 DKK
  Online
  31 butikker
  Spar 50%
 • Stofble 3 stk GOTS Sea friends Farve Mix
  Varen udgår
  Done By Deer
  Stofble 3 stk GOTS Sea friends Farve Mix
  94,98 DKK
  Før: 189,95 DKK
  Online
  23 butikker
  Spar 50%
 • Stofble 3 stk. GOTS - lalee blå
  Varen udgår
  Done By Deer
  Stofble 3 stk. GOTS - lalee blå
  94,98 DKK
  Før: 189,95 DKK
  Online
  13 butikker
  Spar 50%
Side 1 ud af 1 | 5 ud af 5 produkter
1

Godt at vide om stofbleer

Hvad skal man bruge stofbleer til?

Stofbleer kan bruges til at tørre barnets numse efter at have skiftet ble eller til at dække over skiftelagnet for at beskytte det mod eventuelle uheld. De kan også bruges som et beskyttende underlag på en overflade, hvor barnet skal ligge eller sidde. Mange børn og babyer er desuden glade for at bruge stofbleer som en tryg og blød nusseklud.

Hvor mange stofbleer har man brug for?

Hvor mange stofbleer, du og dit barn har brug for, afhænger af, hvor ofte du vil vaske dine stofbleer, og også hvordan du ønsker at bruge dine stofbleer. Som tommelfingerregel anbefales det at have mellem 20-30 stofbleer. Her tages der udgangspunkt i, at du vasker dem hver 2. 3. dag. Men i virkeligheden kan du faktisk ikke få for mange.

Done by Deer stofbleer

Der er mange ting, der er uundværlige, når man har små børn – rigtig mange ting. En af de ting er stofbleer. Stofbleer er nemlig det, der redder dig, når din baby pludselig gylper, imens du står midt i supermarkedet og er i gang med at handle. Som småbørnsforælder er det derfor vigtigt at have en god stak stofbleer til rådighed, så du altid har nogen ved hånden, uanset hvor du er. Done by Deer-stofbleer kan samtidig være et hjælpemiddel, når du ammer, samt efterfølgende, når dit barn falder i søvn og har brug for en nusseklud. Der er altså rigtig mange gode grunde til, hvorfor du bør købe nye stofbleer hjem her fra siden.

 

Find praktiske stofbleer fra Done by Deer

Stofbleer er helt sikkert en af de ting, der er fordelagtigt at anskaffe sig, inden barnet kommer til verden. Det vil nemlig hurtigt gå op for dig, at du ellers kommer til at mangle det, og gerne rigtig mange af dem. Du kan nemt komme til at bruge en håndfuld på bare én dag, og derfor gælder det om at have en god stak klar, så du ikke løber tør og pludselig får travlt med at vaske. Done by Deer-stofbleer kan man faktisk ikke få for mange af og slet ikke, når du ser de søde designs fra mærket.

På denne side kan du finde stofbleer i både blå, lyserøde eller mere kønsneutrale farver. Stofbleerne kommer altid i pakker af to eller mere, da det er sjældent én er nok. Alle Done by Deer-stofbleer er fremstillet i Øko Tex-certificerede materialer, der er en sikkerhed for, at de ikke indeholder sundhedsskadelige kemikalier, der kan skade dit barn. Det er altid en god ide at vælge Øko Tex-materialer, men det er især vigtigt, når det drejer sig om produkter, som er i tæt kontakt med barnets hud.

 

Køb stofbleer hos BabySam

Inden du tager dine nye stofbleer i brug for første gang, så anbefaler vi, at du lægger dem i blød i koldt vandt i minimum 24 timer efterfulgt af en tur i vaskemaskinen. Det øger sugeevnen, og du vil derfor få mere glæde ud af dem. Bestiller du dine stofbleer her på siden i dag, så kan du se frem til at modtage dem inden for få hverdage. Du er selvfølgelig også velkommen i en af vores mange fysiske butikker, hvor du kan se nærmere på alle vores produkter. Her står vi desuden klar til at rådgive dig og besvare alle dine spørgsmål omkring Done by Deer-stofbleer.