Slutspurt & VILDE tilbud! Shop Final SALE her.

Godt at vide om stofbleer

Hvad skal man bruge stofbleer til?

Stofbleer kan bruges til at tørre barnets numse efter at have skiftet ble eller til at dække over skiftelagnet for at beskytte det mod eventuelle uheld. De kan også bruges som et beskyttende underlag på en overflade, hvor barnet skal ligge eller sidde. Mange børn og babyer er desuden glade for at bruge stofbleer som en tryg og blød nusseklud.

Hvor mange stofbleer har man brug for?

Hvor mange stofbleer, du og dit barn har brug for, afhænger af, hvor ofte du vil vaske dine stofbleer, og også hvordan du ønsker at bruge dine stofbleer. Som tommelfingerregel anbefales det at have mellem 20-30 stofbleer. Her tages der udgangspunkt i, at du vasker dem hver 2. 3. dag. Men i virkeligheden kan du faktisk ikke få for mange.

Småfolk-stofbleer

Småfolk er et utrolig populært dansk brand, der med stor succes har eksisteret siden 2004. Det fine æblelogo pryder stort set alle deres produkter på den ene eller anden måde, og det bedste er næsten, at størstedelen af alle deres produkter er fremstillet i Øko Tex-certificerede materialer. Øko Tex er din garanti for, at produkterne ikke indeholder sundhedsskadelige kemikalier. Vælg Småfolk-stofbleer og Småfolk-klude fra BabySam i dag. Du vil helt sikkert ikke fortryde det, og jo flere du har, desto oftere kan du skifte ud uden at være nødsaget til at vaske.

 

Vælg praktiske stofbleer fra Småfolk

Småfolk-stofbleer fås i et hav af flotte designs. Her kan du vælge imellem både hvide, blå eller lyserøde, og de fleste er med søde figurer på. Du kan vælge at købe dem enkeltvis eller i pakker a’ 3 stk. alt efter, hvad dit behov er. Eftersom en stofble og en klud ofte er i tæt kontakt med huden, og mange børn godt kan lide at putte med stofbleen, så er det en god ide at vælge økologiske materialer. Så er du nemlig sikker på, at dit barn ikke bliver udsat for sundhedsskadelige kemikalier. Alle de Småfolk-stofbleer du finder hos os, er fremstillet i 100% økologisk bomuld, og dem kan du dermed købe med ekstra god samvittighed.

Mange forældre bruger engangsvaskeklude til deres børn, da det er nemt at skille sig af med dem, hvis man fx har været i gang med at tørre op efter et lille uheld. Men indimellem kan det også være rart med en stofklud af god kvalitet, og i den forbindelse vil vi naturligvis også anbefale Småfolk-klude. Inden du tager produkterne i brug for første gang, så overvej at lægge dem i blød i koldt vand i 24 timer efterfulgt af en tur i vaskemaskinen. Det øger nemlig sugeevnen, og du vil derfor få mere glæde ud af dem.

 

Shop nemt og hurtigt hos BabySam

Hos BabySam lægger vi ikke skjul på, at vi sætter stor pris på vores kunder. Vi viser det ved at tilbyde dig nogle skønne fordele, som fx lynhurtig levering på kun 1-2 hverdage. Yderligere får du hele 365 dages landsdækkende returret, hvis du skulle risikere at bestille noget forkert hjem. Er du i tvivl om noget, så kontakt os på tlf. 70 11 30 10.