Spar 20-30% på flere brands! Shop medlemstilbud her.

Få smagfuld baby- og børnemad

Selvom en smoothie eller en grød i tasken skal fungere som en slags nødløsning, hvis dit barn pludselig bliver sulten. Fx imens I er på shoppingtur, eller I er på en længere køretur, så behøver det heldigvis ikke betyde, at det ikke er sundt og næringsholdigt for dit barn. 

 

Hos BabySam har vi naturligvis fokus på, hvad der er godt for dit barn. Fra Semper finder du nogle rigtig gode bud på sunde og lækre snacks, der straks vil klare den værste sult. 

 

Vi tilbyder forskellige varianter af børnemad i form af:

* Modermælkserstatning

* Grød

* Smoothies

 

Som du sikkert allerede ved, gælder det som småbørnsforældre om altid at være på forkant. Nogle gange er en lille detalje det, der vælter korthuset i en stresset hverdag, hvor børnene stiller høje krav til både det ene og det andet. Her på siden har vi derfor samlet et sortiment af børnemad til babyer og børn i alderen 0-3 år, som kan hjælpe dig med at hindre en potentiel krise, mens I er på farten. 

 

 

Hvornår bruger man børne- og babymad?

Som småbørnsforældre kan det være svært at holde styr på de mange anbefalinger, der er til børn og babyer - også når det kommer til mad til de små. For at give dig det bedste overblik, har vi nedenfor kort beskrevet, hvornår det forskellige børnemad fx kan bruges. 

 

Nogle kvinder oplever, at de ikke kan producere nok mælk til amning, hvilket er helt normalt. Derfor har Semper udviklet forskellige slags modermælkserstatninger, der både kan fungere som erstatning og/eller som supplement til modermælk for børn i alderen 0-12 måneder. Modermælkserstatningerne er både nærings- og vitaminrige, så dit barn fortsat får den næring, han eller hun har brug for. 

 

Er dit barn stadig for lille til at indtage almindeligt mad, men er ved at nå en alder, hvor han eller hun så småt skal til at begynde med det, så er børnemad i form af grød og smoothies en rigtig god ide som mellemmåltid. Det giver nemlig barnet mulighed for at stifte bekendtskab med forskellige smagsvarianter og på den måde vænne sig til nye smage, uden at det er svært at få ned. 

 

Derfor er børnemad godt for dit barn

Vi ønsker ligesom dig kun det bedste for dit barn - derfor sælger vi kun børnemad af højeste kvalitet. Udover at lade dit barn stifte bekendtskab med nye smage, er de varianter af børnemad, vi tilbyder både vitaminholdigt og næringsfyldt. Som forældre kan du altså med god samvittighed let snuppe fx en smoothie med i tasken, når I er på farten, eller hvis du blot mangler inspiration til et nemt mellemmåltid. 

 

Vores børne- og babymad sælges som udgangspunkt kun i vores fysiske butikker, men heldigvis for dig har vi butikker i hele landet. Find den butik tættest på dig lige her og kom ind forbi vores kompetente sælgere, som altid står klar til at besvare dine spørgsmål. Du kan også booke din egen personlige rådgiver, så du undgår kø og ventetid, og samtidig er sikker på at komme hjem med det helt rigtige udstyr. 

 

Køb alt til dit barn hos BabySam

Mangler du andet til dit barn? Børnemad er nemlig langt fra det eneste, du kan finde af nødvendige ting hos BabySam. Vi har alverdens produkter til børn i alle aldre. Til spisetid kan du også finde hagesmække, sutteflasker og service i et væld af modeller, farver og fra mange forskellige brands. Dyk ned i vores online udvalg og udvælg dig alt det, du bare ikke kan undvære til dit barn. 

 

Vores kunder er altid det vigtigste for os. Derfor har vi gjort det nemt for dig at handle her på siden - du kan læse alt om fragt og levering samt vores handelsbetingelser her. Og så kan du boltre dig i et kæmpestort sortiment af babyting og –udstyr, så du kan købe alt det, du mangler ét sted - lige her hos BabySam.